Libnet.ro
UNICEF

17:46

Ce testament a lasat Cornel Gales inainte sa moara in accident. Cui a vrut sa-i lase toata averea

Playtech Playtech,
Ce testament a lasat Cornel Gales inainte sa moara in accident. Cui a vrut sa-i lase toata averea

Cornel Gales a murit pe data de 1 decembrie, in urma unui accident rutier care s-a petrecut in Spania. Cu putin timp de a-si gasi sfarsitul, sotul Ilenei Ciuculete i-a facut cateva confesiuni unui prieten despre lucrurile pe care le detine. Testamentul lui Cornel Gales Coincidenta face ca Gales, inainte de a se stinge din . continuă pe Playtech

Doina Belu face noi dezvaluiri. Ce scria in biletul scris de Cornel Gales inainte sa moara

Drama din familia Ilenei Ciuculete a facut sa curga multa cerneala si inca se scrie despre ea. Ultimul episod este cel al disparitiei celui ce i-a fost timp de 20 de ani partener de viata. Doina Belu face noi dezvaluiri. Disparitia lui Cornel Gales a fost fulgeratoare, pe sosele Spaniei, la finele saptamanii trecute, intr-un .

Blestemul Ilenei Ciuculete a facut ravagii! Ce i-a spus lui Cornel Gales inainte de moarte! Te voi astepta acolo, Sus, cand vei fi pregatit sa vii

O noua tragedie a zguduit lumea mondena in urma cu cateva zile! Sotul Ileanei Ciuculete a murit intr-un tragic accident. in acest context s-a aflat ce i-a spus marea artista lui Cornel Gales inainte de a.

Prietenul lui Cornel Gales rastoarna ipotezele de pana acum. Ce a facut intr-un restaurant inainte sa moara in accident

Prietenul lui Cornel Gales rastoarna toate ipotezele despre moartea acestuia, dupa ce s-a vehiculat informatia portrivit careia vaduvul Ilenei Ciuculete ar fi consumat alcool inainte de a se urca la volan, in ziua in care s-a produs tragicul accident rutier in Spania. Prietenul lui Cornel Gales rastoarna ipotezele dupa moartea barbatului Cornel Gales a fost .

Doamne, ce TRAGEDIE! Adevarul despre moartea lui CORNEL GALES! Cu doar trei ore inainte de teribilul accident...

Cutremur monden in Romania! Cornel Gales, fostul sot al cantaretei Ileana Ciuculete, a murit, duminica de 1 decembrie, intr-un cumplit accident de masina. S-a aflat ca inainte sa moara Cornel Gales.

Incredibil! Ce repeta Cornel Gales in mod obsesiv chiar inainte de accident

Cornel Gales, fostul sot al Ilenei Ciuculete, a murit intr-un accident de masina. Tragedia s-a produs in Spania, acolo unde Cornel Gales locuia cu iubita lui. Apropiatii impresarului sunt socati de.

E iNGROZITOR! Ce A SCRIS PRESA din Spania despre ACCIDENT: CUM A MURIT, de fapt, CORNEL GALES! E DE NECREZUT ... DEZVALUIRI SOC au iesit la iveala

Moartea lui Cornel Gales, sotul Ilenei Ciuculete, a socat intreaga tara! El a murit in urma unui accident rutier, in Spania.

Ipoteze noi. Cornel Gales nu se afla, de fapt, la volan. Masina, condusa de un barbat fara permis

Cornel Gales, vaduvul Ilenei Ciuculete a murit intr-un accident de masina in Spania. Sotul Ilenei Ciuculete, interpreta de muzica populara care a incetat din viata in anul 2017, a murit intr-un accident de masina in Spania. Nasa de cununie este cea care a marturisit intr-un comentariu pe Facebook ca a primit vestea trista. Moartea sa .

Gestul socant facut de Cornel Gales la doar trei saptamani dupa ce a murit Ileana Ciuculete. Ce i-a pus pe cruce

Cornel Gales a murit in cursul zilei de duminica, 1 decembrie, intr-un accident rutier. Acum, la doar o zi de la tragicul eveniment, ies la iveala cateva detalii nestiute despre zilele de dupa moartea extrem de rapida a Ilenei Ciuculete. Ce gest a facut Cornel la doar trei saptamani de la decesul regretatei artiste? Gestul .

Viviana a platit 3700 de euro ca sa ii aduca trupul in tara. Unde va fi inmormantat Cornel Gales

Tragedia petrecuta in Spania, in care si-a pierdut viata Cornel Gales, nu este nici pe departe incheiata, cel putin din punctul de vedere al achetatorilor, existand multe suspiciuni asupra modului in care s-a produs teribilul accident. Dar ceea ce stim concret, in acest moment, este faptul ca Viviana, fosta lui partenera de viata a reusit .

Ce a facut Cornel Gales cu rochia Ilenei Ciuculete, chiar la pomana. Silvana Riciu a dezvaluit tot

Cornel Gales a decedat pe 1 decembrie, cu cateva zile in urma, cand se afla intr-un autoturism ce a fost implicat intr-un grav accident rutier, in Spania. Cea care a fost sunata cu privire la moartea fulgeratoare a barbatului pe care-l stia bine, departe de casa, a fost nasa de cununie a acestuia si a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )