Libnet.ro
UNICEF

01:05

Veste devastatoare pentru fiii Ilenei Ciuculete. Ce se intampla cu averea mamei lor dupa moartea lui Cornel Gales

Playtech Playtech,
Veste devastatoare pentru fiii Ilenei Ciuculete. Ce se intampla cu averea mamei lor dupa moartea lui Cornel Gales

Decizia judecatorilor dupa moartea lui Cornel Gales este una socanta pentru fiii regretatei cantarete de muzica populara. Dupa ani in care au stat prin tribunale cu fostul sot al mamei, deznodamantul scandalurilor fara final nu a fost unul de partea lor. Decizia judecatorilor, dupa moartea lui Gales. Ce se intampla cu averea lui Ciuculete? Cu . continuă pe Playtech

Veste proasta pentru soferii din Romania. Ce se intampla cu Autostrada Soarelui in urmatorii doi ani

Soferii din Romania mai primesc o veste proasta. Autostrada Soarelui se transforma in santier. Lucrarile de reparatie vor dura doi ani si vor costa 20 de milioane de euro. Pentru a nu ingreuna foarte mult circulatia autoturismelor, se va lucra pe sectoare restranse. Autostrada Soarelui se transforma in santier. Lucrarile vor dura doi ani Lucrarile .

Veste proasta pentru Dacia: ce se intampla cu inmatricularile din Romania

Din aceasta toamna, Dacia are un rival mai puternic in Ford, care a anuntat modelul Puma. Cum incheie insa compania acest an, inainte sa vina cu noile modele din 2020 si 2021? Dacia Duster.

Veste uriasa pentru parintii din Romania, chiar inainte de Craciun. Cati bani ar putea primi in plus pentru alocatiile copiilor

Veste uriasa pentru parintii din Romania, chiar inainte de Craciun! Alocatiile copiilor s-ar putea mari. Iata cat ar putea primi in plus, dupa ce Comisia de Munca din Camera Deputatilor a adoptat amendamentul depus de PSD? Alocatiie copiilor s-ar putea mari! Parintii din Romania au primit o veste extraordinara chiar inainte de Craciun. PSD s-a .

Veste buna pentru Simona Halep. Are sansa sa le ia fata surorilor Williams

Finala WTA Fan Favorite Award din 2010 este pe cale de a fi decisa, iar deceniul a vazut aceasta onoare dominata in special de doi jucatori. Veste buna pentru Simona Halep Fostul nr. 2 mondial Agnieszka Radwanska a primit un val de sustinere uimitor cu sase titluri preferate ale fanilor WTA, o serie care a ajuns .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )