Libnet.ro
UNICEF

12:30

Alegeri locale 2020. Rezultatul testului anti-drog al lui Traian Basescu a venit. Gabriela Firea inghite in sec

Playtech Playtech,
Alegeri locale 2020. Rezultatul testului anti-drog al lui Traian Basescu a venit. Gabriela Firea inghite in sec

Rezultatul testului anti-drog al lui Traian Basescu a venit, iar fostul presedinte spera intr-o confruntare pentru alegerile locale 2020 cu Gabriela Firea, amandoi aspiranti la fotoliul de primar Capitalei. Gabriela Firea anuntase ca cei care vor o confruntarea fata in fata cu ea trebuie sa aibe testele anti-drog si coronavirus facute, in contextul in care . continuă pe Playtech

Alegeri Locale 2020. Gabriela Firea l-a jignit pe Nicusor Dan. Aluzii grave ale primarului Capitalei

Alegeri locale 2020. Gabriela Firea, primarul General al Capitalei sustine ca va participa la dezbateri cu contracandidatii sai de la Primaria Capitalei daca acestia prezinta public testele covid si antidrog la zi. Alegeri Locale 2020. Gabriela Firea l-a jignit pe Nicusor Dan Cu toata dragostea particip la toate dezbaterile daca onor contracandidatii mei prezinta public .

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan, filmat alaturi de prietenul din copilarie al lui Nica, seful Clanului Sportivilor

Nicusor Dan a fost filmat alaturi de prietenul din copilarie al lui Nica, seful Clanului Sportivilor. Nicusor Dan candideaza la alegerile locale 2020 pentru fotoliul de Primar al Bucurestiului. Dana Budeanu a prezentat inregistrarea video promisa cu Nicusor Dan, in care acesta apare alaturi de Catalin Grigore, de la Sud Rezidential, prietenul din copilarie al .

Alegeri Locale 2020. Protest masiv impotriva lui Cristian Popescu Piedone: La puscarie, nu la primarie

Momente neplacute pentru candidatul la Primaria Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, dupa ce sute de oameni s-au adunat sa protesteze impotriva candidaturii acestuia la alegerile locale 2020. Pe langa aceasta lovitura, politicianul se confrunta si cu infectia cu noul coronavirus, fiind diagnosticat cu o zi in urma. Piedone, huiduit de cetateni in ziua judecarii dosarului .

CORONAVIRUS |Traian Basescu, intrebat cat de sigur este ca romanii sa mearga la vot: Este la fel de sigur ca atunci cand mergem la serviciu, cand ne urcam in autobuze, cand mergem la mare (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu, candidat din partea PMP pentru functia de primar general al Capitalei, la alegerile din 27 septembrie, sustine ca a merge la vot nu este mai periculos decat a merge la serviciu.

Traian Basescu, despre o posibila retragere a sa din cursa pentru Primaria Capitalei: E o prostie

Traian Basescu, candidatul PMP la functia de primar al Capitalei, a declarat din nou ca nu se va retrage din cursa electorala pentru ca voturile pe care le-ar primi sa se indrepte catre Nicusor Dan, candidat.

Traian Basescu: Nicusor Dan ar fi un exceptional inspector la disciplina in constructii. intr-adevar, are cea mai mare sustinere politica, dar asta e argument pentru alegerile parlamentare (VIDEO)

Traian Basescu, candidat al PMP pentru functia de primar general al Capitalei, a declarat luni, intr-o interventie in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca la alegerile locale votul nu ar trebui sa.

Traian Basescu, despre poluarea din Bucuresti: Trebuie luate masuri radicale

Traian Basescu, candiatul PMP la Primaria Capitalei, a declarat, duminica, la Forumul Candidatilor 2020, ca trebuie luate masuri radicale in privinta poluarii din Bucuresti. Pentru reducerea poluarii,.

ALEGERI LOCALE 2020 |Proiectele Consilierilor Locali PNL pentru dezvoltarea Zalaului: infiintarea unui Spital Municipal, un parc industrial si implementarea conceptului de Smart City, cateva dintre propuneri

Infiintarea unui Spital Municipal, un parc industrial si implementarea conceptului de Smart City sunt doar cateva dintre proiectele consilierilor locali PNL pentru dezvoltarea Zalaului. Mihai Crisan, presedintele.

ALEGERI LOCALE 2020 |Simona Vladica (PMP): A venit timpul sa ne alegem acei conducatori care sunt capabili sa acceseze bani europeni (VIDEO)

Simona-Maria Vladica, candidatul PMP la presedintia Consiliului Judetean Calarasi, a declarat, luni, in cadrul emisiunii Talk B1, ca partidul din care face parte vine in fata alegatorilor cu programe bine.

ALEGERI LOCALE 2020 |Dumitru Boros, bilantul realizarilor dupa patru ani de mandat la Primaria Barlad: Nu as fi putut face nimic de unul singur. Echipa mea si toti cetatenii mi-au fost alaturi

Primarul Municipiului Barlad, avocatul Dumitru Boros, si-a facut un bilant de final de mandat. Realizarile candidatului sustinut de PNL pentru un nou mandat nu sunt deloc putine. Printre acestea se numara.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1933 seconds )