Libnet.ro
UNICEF

22:45

Aplicatia prin care vei vedea mai usor unde sunt focarele de epidemie din Romania

Playtech Playtech,
Aplicatia prin care vei vedea mai usor unde sunt focarele de epidemie din Romania

In ultimele luni s-a discutat tot mai mult despre cum tehnologia poate ajuta in pandemie. Aplicatiile au fost un vector principal. Acum ar avea si Romania asa ceva. Aplicatia Coronavirus. continuă pe Playtech

VIOLETA ALEXANDRU: Saptamana viitoare vom lansa o aplicatie prin care se va inregistra mai usor activitatea zilierilor

Saptamana viitoare vom lansa public o aplicatie prin care se va inregistra mai usor activitatea celor care lucreaza in regim de zilieri, a declarat, astazi, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru.

Cat costa un test pentru COVID-19 la spitalele din Romania. Care este cel mai ieftin test

Din ce in ce mai multi romani se informeaza asupra pretului unui test pentru coronavirus. Profesorul Horatiu Moldovan a dat toate informatiile legate de acest subiect. Iata cat costa si de unde le puteti achizitiona. Din ce in ce mai multe cereri pentru testare Numarul mare de romani care aleg sa plece in vacanta in .

Chinul prin care a trecut Marcel Pavel in spital. Am tusit sange!

Marcel Pavel a trecut prin momente groaznice in toata perioada cat a stat internat in spital, depistat cu COVID-19. A fost o experienta care l-a marcat profund. Iata declaratiile artistului despre acest lucru! .

Care este cea mai sigura insula din Grecia! Turistii petrec si respecta regulile cu strictete

Romanii care vor sa ajunga in vacanta in Grecia trebuie sa stie ca nu se face rabat de la masurile impuse pentru combaterea raspandirii virusului. in insulele grecesti, turistii se distreaza respectand distantarea fizica, inclusiv cand danseaza.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )