Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cati romani au murit in 2020, fata de 2019: impactul coronavirus in statisticile care conteaza

Playtech Playtech,
Cati romani au murit in 2020, fata de 2019: impactul coronavirus in statisticile care conteaza

Foarte mult timp au existat speculatii in piata legate de faptul ca pandemia de coronavirus a ingenunchiat economia, dar nu a provocat mai multe decese decat intr-un an obisnui. Acum, am. continuă pe Playtech

Cati romani au murit in primele 11 luni din 2020 fata de anul anterior. Cauzele de deces

La solicitarea HotNews. ro, Institutul National de Statistica ne-a transmis numarul deceselor pe cauze de deces in primele 11 luni din 2019 si 2020. Cifrele seci arata ca din iunie anul trecut, numarul deceselor creste in fiecare luna tot mai mult fata de luna similara a anului precedent. Cat priveste COVID-19, decesele din cauza acestuia sunt incadrate in categoria deceselor din cauza bolilor aparatului respirator conform Clasificarii Internationale a Maladiilor - Revizia a X-a OMS). in noiembrie 2020 a avut loc o explozie a deceselor din aceasta cauza.

Cati romani au murit in primele luni din 2020, comparativ cu 2019 si care au fost principalele cauze. Iata cum a crescut numarul deceselor in timpul pandemiei de COVID-19

Anul 2020 a adus o serie de evenimente neasteptate, iar pandemia de COVID-19 schimbat cursul vietii oamenilor din toata lume. in Romania, primul caz de infectare cu noul coronavirus a fist depistat la data de.

Cati romani au mers in Maldive in aceasta iarna. Suntem in top! Cat costa o vacanta de o saptamana

Cati romani au mers in Maldive in aceasta iarna. Studiile arata ca Suntem in top. Cat costa o vacanta de o saptamana, citeste in articolul de mai jos. Romanii au dat buluc in Maldive, la inceput de 2021. Cat costa o excursie pe destinatia exotica S-a aflat cati romani au mers in Maldive in aceasta .

Cati romani au fost infectati cu noua tulpina a coronavirusului aparuta in Marea Britanie

Noua varianta a coronavirusului a fost detectata pentru prima oara Regatul Unit, in septembrie 2020. Datele de pana acum arata ca noua tulpina este mai transmisibila, iar intre timpa fost.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )