Libnet.ro
UNICEF

09:00

Delasarea in lupta cu coronavirus, criticata de liderul OMS: care este solutia la iarna

Playtech Playtech,
Delasarea in lupta cu coronavirus, criticata de liderul OMS: care este solutia la iarna

Directorul pentru Europa al Organizatiei Mondiale a Sanatatii este ingrijorat de sentimentul de delasare din piata vizavi de coronavirus. Mai ales in randul tinerilor, opinia sa este ca. continuă pe Playtech

Un savant renumit a descoperit metoda prin care sa inveti usor si sa nu uiti niciodata. Care este trucul pe care il pot folosi elevii

Richard Feynman, fin observator al gandirii umane si un educator de clasa, a venit cu o solutie pentru iluzia cunoasterii. O poti privi ca pe un test, truc sau pur si simplu ca pe o metoda de invatare rapida. Metoda Feynman: cum sa inveti usor si sa nu uiti niciodata. Trucul descoperit de savant Multi .

Horoscopul dragostei. Care este barbatul perfect pentru fiecare femeie, in functie de zodie

Astrele vin cu noi indicatii pentru nativii horoscopului. Care este barbatul perfect in functie de zodia lui? Iata cu cine esti compatibila cel mai bine si care va fi cel care iti este sortit! Calitatile si interesele lui iti vor face drumul mai usor spre un viitor sigur cu el. Horoscopul dragostei: Barbatul perfect pentru .

Video. Scene halucinante la inceput de an scolar. O invatatoare, surprinsa cum isi trage elevii legati cu o sfoara ca pe animale. Care este motivul

Imagini greu de privit au avut loc la o scoala din Romania, acolo unde o invatatoare si-a primit elevii din clasa pregatitoare intr-un mod extrem de ciudat si marcant pntru cei mici. Pentru a respecta pastrarea distantei sociale, cadrul didactic a adoptat o metoda mai putin ortodoxa de a-i organiza pe acestia. Un parinte a .

CORONAVIRUS |Hans Kluge (OMS) avertizeaza asupra pericolului delasarii in lupta cu Covid

Hans Kluge, directorul biroului regional pentru Europa al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), a laudat marti progresul facut pe continent in lupta impotriva raspandirii pandemiei de coronavirus.

CORONAVIRUS |Alexandru Rafila: OMS se asteapta la o crestere a cazurilor in toata regiunea europeana

Profesorul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a declarat, miercuri seara, ca Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) se asteapta la o crestere a cazurilor de coronavirus in.

Klaus Iohannis, anunt dupa numarul record de infectari. Care este cauza cresterii imbolnavirilor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a facut, miercuri, declaratii dupa numarul record de infectari de coronavirus raportat.

Cum arata noile Apple Watch Series 6 si Apple Watch SE. Diferentele dintre ele si care este pretul lor

Apple a lansat, marti, noile smartwatch-uriApple Watch Series 6 siApple Watch SE, modelul care vine la un pret mai accesibil. Un dintre cele mai importante functii de pe aceaste dispozitive este ca, cu.

Care este motivul schimbarii garniturii de ambasadori ai Romaniei

Motivul pentru care Klaus Iohannis a decis rechemarea in tara a nu mai putin de 26 dintre ambasadorii Romaniei, multi dintre ei nume celebre, trimisi sa reprezinte interesele statului in tari complicate din punct de vedere geostrategic, este legat de.

Digi24: EXCLUSIV. Surse: Care este motivul schimbarii garniturii de ambasadori ai Romaniei. Cine va fi trimis la post in Rusia

Motivul pentru care Klaus Iohannis a decis rechemarea in tara a nu mai putin de 26 dintre ambasadorii Romaniei, multi dintre ei nume celebre, trimisi sa reprezinte interesele statului in tari complicate din punct de vedere geostrategic, este legat de.

Dinozaur scos la LICITATIE: Care este pretul de pornire

Una dintre cele mai inedite licitatii din istorie va avea loc pe 6 octombrie la New York. Un schelet de Tyrannosaurus Rex in varsta de 67 de milioane de ani, numit Stan, este asteptat sa fie vandut cu o suma.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )