Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ce se intampla acum cu Maria Ciobanu, la 82 de ani. Se topeste pe picioare de dor

Playtech Playtech,
Ce se intampla acum cu Maria Ciobanu, la 82 de ani. Se topeste pe picioare de dor

Maria Ciobanu este afectata de pandemia de coronavirus. indragita solista de muzica populara nu a mai reusit sa vina in tara de ceva vreme, iar asta o face sa sufere. Celebra interpreta de muzica populara, dornica sa urce din nou pe scena Are 82 de ani, dar Maria Ciobanu recunoaste ca ii este dor sa . continuă pe Playtech

Maria Ciobanu se confrunta cu mari probleme de sanatate: Are stari acute de oboseala si nu poate sa mai stea in picioare

Indragita interpreta de muzica populara, Maria Ciobanu,trece prin clipe mai putin placute. Artista se confrunta cu mari probleme de sanatate, lucru care nu ii da deloc pace. Maria Ciobanusi.

Ce se intampla acum cu dosarul Margheritei de la Clejani. Dezvaluirile parintilor ei

Ionita si Viorica de la Clejani au venit la emisiunea La Maruta si au vorbit despre dosarul Margheritei, dar si ce se intampla acum cu ea. Se pare ca Margherita este bine acum si este preocupata de atelierul ei de moda. Ce se intampla acum cu dosarul Margheritei de la Clejani Iata ce au declarat .

Ungaria, inca o masura umilitoare pentru romani. Se intampla acum, la granita Romaniei

Ungaria a impus noi restrictii in ceea ce priveste calatoriile transfrontaliere incepand de miercuri, 15 iulie, pentru a preveni raspandirea coronavirusului dupa o crestere a unor cazuri noi in mai multe tari, inclusiv Romania, a declarat duminica seful de cabinet al premierului Viktor Orban. Ungaria, inca o masura umilitoare pentru romani care vor sa intre .

Ce se intampla acum intre Bianca Dragusanu si Victor Slav. Alex Bodi stie tot

Printre barbatii importanti din viata Biancai Dragusanu se numara, cronologic, Catalin Botezatu, care i-a netezit drumul spre celebritate, Victor Slav, tatal fetitei ei, dar si Alex Bodi. Bianca Dragusanu, interviu despre Victor Slav si Alex Bodi Bianca Dragusanu s-a nascut in Petrosani si a devenit celebra in lumea mondenp din Romania dupa ce in mai .

Veste exceptionala de la Digi |RCS-RDS: toti romanii trebuie sa afle ce se intampla acum

Digi |RCS-RDS vine acum cu un anunt deosebit pentru toti romanii. Compania a anuntat un program prin care va ajuta numerosi elevi din 17 judete ale tarii. Astfel, le intinde o mana de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )