Libnet.ro
UNICEF

01:05

Medicul Adrian Marinescu, vaccinat cu a doua doza anti-covid-19. Surpriza: cine l-a intepat

Playtech Playtech,
Medicul Adrian Marinescu, vaccinat cu a doua doza anti-covid-19. Surpriza: cine l-a intepat

Medicul Adrian Marinescu s-a vaccinat cu a doua doza de vaccin anti-coronavirus, la Institutul Matei Bals din Bucuresti. Cel care i-a administray a doua doza a serului de la Pfizer a fost chiar profesorul Adrian Streinu-Cercel, potrivit alphanews. ro. Medicul Adrian Marinescu, vaccinat cu a doua doza anti-covid-19 Tot Adrian Marinescu, medic infectionist la Matei Bals, . continuă pe Playtech

Medicul Adrian Streinu-Cercel si-a facut rapelul si si-a vaccinat colegul, pe medicul Adrian Marinescu de la Matei Bals

Cadrele medicale care s-au imunizat in primele zile ale primei etape a campaniei de vaccinare au primit, duminica, cea de-a doua doza.

Ce trebuie sa stim inainte de a face vaccinul anti-COVID. Dr. Marinescu: Riscam daca nu mergem la administrarea pentru a doua doza!

Astazi incepe etapa a doua a campaniei de vaccinare anti-COVID in Romania. Nu vaccinul este important, ci vaccinarea. Medicul Adrian Marinescu ne ofera toate informatiile pe care ar trebui sa le stim inainte de merge sa facem vaccinul anti-COVID, la Sfat de Sanatate cu Andreea Cigolea.

Adrian Marinescu, despre reactiile adverse ale vaccinului anti-Covid-19: Va fi o monitorizare

Ce spune Adrian Marinescu despre reactiile adverse ale vaccinului anti-COVID-19? Specialistul vine cu recomandari care sa-i ajute pe oameni sa o decizie in privinta antidotului care ne-ar putea ajuta impotriva raspandirii virusului, dar si a gestionarii situatiei in cazul extrem. Ce spune medicul Adrian Marinescu despre reactiile adverse ale vaccinului anti-COVID-19? Adrian Marinescu a vorbit .

Medicul Adrian Streinu-Cercel: La sapte zile dupa a doua doza de vaccin putem fluiera linistiti, ca nu mai suntem la risc

Medicul Adrian Streinu Cercel a fost vaccinat cu cea de-a doua doza a vaccinului anti-COVID, duminica dimineata, la Institutul Matei Bals din Bucuresti. Profesorul a explicat ca, in urma testelor facute asupra celor care s-au vaccinat cu prima doza de vaccin anti-Covid, s-a constatat ca aveau deja anticorpi protectori la virus.

Dr. Adrian Marinescu: Sper ca romanii sa realizeze cat este de important sa se vaccineze

Medicul infectionist Adrian Marinescu, de la Institutul Matei Bals, a vorbit in exclusivitate la Antena 3, intr-un dialog cu Andreea Cigolea, despre cat de importanta este administrarea vaccinului in aceasta perioada, dar si despre problemele care ar putea sa apara in etapa a II-a de vaccinare.

Alexandru Rafila, adevarul din spatele vaccinurilor anti-Covid-19. Ce contin si de ce avem nevoie, de fapt, de cea de-a doua doza

In Romania exista deja cele doua vaccinuri existente pe piata si aprobate de catre Agentia Europeana pentru Medicamente EMA), ceea ce inseamna ca lucrurile incep sa se indrepte spre o directie cu mai multa speranta. in cursul serii de joi, Alexandru Rafila a adus lamuriri cu privire la continutul vaccinurilor anti-Covid-19 si a explicat de .

Prima persoana vaccinata in Romania, asistenta medicala de la Institutul Matei Bals, a primit a doua doza a vaccinului antiCovid

Prima persoana din Romania vaccinata impotriva COVID-19, asistenta medicala Mihaela Anghel de la Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals din Bucuresti, a primit duminica a doua doza a vaccinului impotriva noului coronavirus.

Medic din Marea Britanie, despre reactiile pe care le-a avut dupa a doua doza de vaccin

Corina Ichim, medic chirurg la Salford Royal NHS Foundation Trust, a explicat efectele adverse pe care le-a avut dupa administrarea celei de-a doua doza de vaccin. Luati 1 g paracetamol sau un antiinflamator daca simtiti ca se instaleaza usoare efecte adverse Vor trece fara urma!.

A inceput rapelul la prima etapa de vaccinare. Medicul Adrian Streinu Cercel a primit a doua doza din vaccinul anti-COVID: Trebuie sa imunizam cat mai mult si sa scoatem virusul din circulatie

Administrarea rapelului, in randul personalului medical care s-a vaccinat incepand cu data d e27 decembrie 2020 a inceput. Prima persoana care a fost vaccinata in Romania a fost aistenta medicala care a tratat.

Adrian Marinescu explica daca mai purtam sau nu masca dupa vaccinare: Anul 2021 chiar cred ca va face diferenta!

Desi Romania da astazi startul celei de-a doua etape a campaniei de vaccinare anti-COVID, controversele inca nu au disparut, iar oamenii isi pun tot felul de intrebari despre ce se va intampla dupa imunizare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )