Libnet.ro
UNICEF

17:45

Mesajul postat de fata Andreei Esca dupa imbolnavirea parintilor. Ce a scris Alexia Eram este de necrezut

Playtech Playtech,
Mesajul postat de fata Andreei Esca dupa imbolnavirea parintilor. Ce a scris Alexia Eram este de necrezut

Vestea ca indragita prezentatoare Andreea Esca si sotul ei, Alexandre Eram, ar fi fost diagnosticati cu noul coronavirus a cazut ca un traznet in Romania. Pana in prezent, nimeni din familie nu a comentat situatia lor, nici macar fiica celor doi, Alexia Eram, care se comporta ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Ce . continuă pe Playtech

Alexandre Eram, sotul Andreei Esca, in stare grava la Terapie Intensiva. A luat si el COVID-19. La ce spital se afla cei doi

Sotul Andreei Esca, Alexandre Eram, 5o de ani , se afla si el internat la aceeasi unitate medicala unde a fost internata si sotia lui. Acestia sunt internati la spitalul Monza din Capitala, la sectia de Terapie Intensiva. Alexandre Eram, sotul Andreei Esca, in stare grava la Terapie Intensiva. A luat si el COVID-19. La .

Cine este Alexandre Eram, sotul Andreei Esca. Cu ce se ocupa barbatul

Andreea Esca, prezentaoarea de la PRO TV, are una dintre cele mai trainice casnicii. Este impreuna de mult timp cu sotul ei, pe nume Alexandre Eram, si au facut doi copii: Alexia si Aris. Cine este Alexandre Eram, sotul Andreei Esca Se pare ca nici macar faptul ca el era de alta nationalitate sau ca .

Cine este Alexandre Eram, sotul Andreei Esca

Andreea Esca, prezentatoarea de la PRO TV, are una dintre cele mai trainice casnicii. Sotul sau, Alexandre Eram, este un afacerist strain, stabilit de mai bine de aproape 30 de ani in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )