Libnet.ro
UNICEF

23:15

Mirel Radoi a dat din casa. Cum si-a spionat familia: M-am uitat pe inregistrari

Playtech Playtech,
Mirel Radoi a dat din casa. Cum si-a spionat familia: M-am uitat pe inregistrari

Mirel Radoi si-a inceput cu dreptul mandatul de selectioner la nationala Romaniei. A fost nevoit sa astepte nu mai putin de un an pentru primele partide oficiale de la numirea sa. Din cauza pandemiei de coronavirus au fost amanate mai multe confruntari programate in primavara. Pana la urma, Radoi a luat patru puncte din primele . continuă pe Playtech

De ce a disparut Gigi Becali de la TV. Mirel Radoi a dat verdictul

FCSB a avut un excelent start de sezon, si anume, 3 victorii, adica, doua in Liga 1 si una in Europa League, toate cu 3-0. Gigi Becali a disparut insa din viata publica si spune ca nu mai vrea sa apara. De ce a disparut Gigi Becali de la TV Va rog sa uitati de .

Mirel Radoi, acuzatii grave: ar fi lovit un motociclist cu masina. Ce a facut sotia lui

Lui Mirel Radoi i se aduc grave acuzatii, dupa ce actualul selectioner ar fi lovit un motociclist cu masina. Fostul fotbalist a fost salvat de sotia sa. Aceasta a depus marturie in favoarea acestuia, astfel Mirel Radoi scapand de acuzatii. Mirel Radoi, acuzat ca a dat cu masina pentru un motociclist. Cine l-a salvat pe .

Scandal la echipa nationala de fotbal! Motivul inedit invocat de Mirel Radoi pentru excluderea unuifotbalist

Invitat in cadrul emisiunii Sport Report de la Telekom,selectionerul Romaniei, Mirel Radoi,a explicat ratiunea care a dus la excluderea unui jucator de la prima reprezentativa.

Mirel Radoi: incerc sa-mi fac singur un antrenament psihologic inaintea meciurilor, pentru a incerca sa-mi controlez iesirile

Selectionerul Mirel Radoi a declarat, joi, ca inaintea meciurilor isi face un antrenament psihologic pentru a-si controla iesirile nervoase.

Planurile sunt facute la FRF: Cine il va inlocui pe Mirel Radoi, pe banca nationalei

Mirel Radoi si-a facut planurile inca din momentul in care a semnat contractul cu FRF, pentru a prelua echipa nationala de fotbal a Romaniei. Indiferent de rezultate, si-a propus ca sa plece in 2022, prilej.

Digisport: Suporterii nu il vor pe Mario Camora la nationala Romaniei si il avertizeaza pe Mirel Radoi

Suporterii din grupul Uniti sub tricolor, care reuneste ultrasi din mai multe galerii ale echipelor din tara, contesta, intr-un comunicat de presa, eventuala convocare a fotbalistului naturalizat Mario Camora la echipa nationala a Romaniei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,284 seconds )