Libnet.ro
UNICEF

16:00

Momente cumplite pentru Rica Raducanu si sotia lui. in ce stare grava se afla, vesti de ultima ora

Playtech Playtech,
Momente cumplite pentru Rica Raducanu si sotia lui. in ce stare grava se afla, vesti de ultima ora

Fostul portar, Rica Raducanu si sotia sa, trec prin momente cumplite. Acestia au fost testati pozitiv cu noul coronavirus, iar in prezent se afla amandoi internati la spitalul Matei Bals din Capitala. Momente cumplite pentru Rica Raducanu si sotia lui Rica Raducanu si sotia sa sunt infectati cu coronavirus, iar fostul sportiv a marturisit ca . continuă pe Playtech

Un an de la moartea Cristinei Topescu. Momente cumplite pentru vecini, chiar si in prezent (exclusiv)

A trecut un an de la moartea Cristinei Topescu. Momente cumplite pentru vecini, chiar si in prezent. Ce se intampla, cititi in articolul de mai jos. A trecut un an de la Moartea Cristinei Topescu. Este incredibil ce se intampla cu casa in care a locuit aceasta S-a implinit un an de la moartea Cristinei .

Rica Raducanu a fost diagnosticat cu COVID-19: Fostul portar este internat in spital

Rica Raducanu a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. Fostul portar este internat in spital impreuna cu sotia lui, care a fost, de asemenea, diagnosticata cu COVID-19. Anuntul a fost facut,.

Rica Raducanu, internat la spital cu Covid-19

Rica Raducanu, fostul mare portar al Rapidului si al echipei nationale a fost internat in spital, alaturi de sotia lui, ambii fiind infectati cu virusul SARS-Cov-2.

Rica Raducanu, internat impreuna cu sotia sa in spital - Ambii s-au infectat cu Covid-19

Fostul portar Rica Raducanu a fost internat in spital dupa ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, informeaza fcrapid. ro.

Cine este Amna, aparitia surpriza de la Survivor Romania. A trecut prin momente cumplite, plangea in hohote

S-a aflat cine este Amna, aparitia surpriza de la Survivor Romania. A trecut prin momente cumplite, plangea in hohote. Care este motivul, cititi in articolul de mai jos. Cine este Amna, concurenta de la Survivor. Prin ce cosmar a trecut in urma cu sapte ani S-a aflat cine este Amna de la Survivor Romania 2021.

Diana Sosoaca a trecut prin momente cumplite: Aveam simptome ca dupa otravire. Ce a urmat

Senatoarea AUR Diana Sosoaca afirma ca a trecut prin momente cumplite. Cineva i-a vrut raul si a fost la un pas sa ajunga la spital cu simptopme de otravire. Din fericire, a apelat la timp la medici si acestia au sfatuit-o sa se trateze acasa, lucru care s-a si intamplat.

Diana Sosoaca a trecut prin momente cumplite: Aveam simptome ca dupa otravire. Ce a urmat

Senatoarea AUR Diana Sosoaca afirma ca a trecut prin momente cumplite. Cineva i-a vrut raul si a fost la un pas sa ajunga la spital cu simptome de otravire. Din fericire, a apelat la timp la medici si acestia au sfatuit-o sa se trateze acasa, lucru care s-a si intamplat.

Rica Raducanu, declaratii de pe patul spitalului: Sotia are nevoie de oxigen

Internat la Matei Bals, dupa ce a avut test pozitiv pentru COVID-19, fostul mare portar e, aparent, in afara oricarui pericol, insa are emotii pentru sotia sa.

Fotbalul romanesc tremura pentru o legenda vie: Rica Raducanu, internat la spital cu COVID-19

In varsta de 74 de ani, fostul portar, cu 61 de selectii in echipa nationala, e ultimul nume important din sportul romanesc pentru care noul coronavirus devine un calvar.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )