Libnet.ro
UNICEF

01:05

Monica Pop, dezvaluiri socante in cazul mortii lui Bogdan Stanoevici: Asta e motivul pentru care l-au dus la Pantelimon

Playtech Playtech,
Monica Pop, dezvaluiri socante in cazul mortii lui Bogdan Stanoevici: Asta e motivul pentru care l-au dus la Pantelimon

Moartea actorului Bogdan Stanoevici a atras cu sine multe polemici cu privire la motivele decesului. Ceea ce a marcat o tara intreaga este faptul ca acesta a criticat mereu masurile de preventie impotriva noului coronavirus, participand la diferite proteste anti-masca. in cele din urma, artistul a murit rapus de virusul de care nu se temea . continuă pe Playtech

Monica Pop, adevarul despre moartea lui Bogdan Stanoevici: El nu a vorbit niciodata despre asta!

Monica Pop a declarat, la un post de televiziune, ca Bogdan Stanoevici avea niste comorbiditati despre care nu a vorbit niciodata si acestea ar fi pus un umar foarte serios la agravarea starii lui generale.

Monica Pop, mesaj radical despre magazinele din Romania: Nu e zadarnicirea combaterii bolilor?

Doctorul Monica Pop a comentat decizia autoritatilor care prevede inchiderea magazinelor la ora 21:00, in conditiile in care se poate circula legal pana la ora 23:00. Aglomerarea intre 20:30 21 nu e o zadarnicire a combaterii bolii??!! Monica Pop, despre decizia autoritatilor de a inchide magazinele la ora 21 inchiderea magazinelor la ora 21, .

Dr. Monica Pop, atentionare in pandemia COVID: Aici nu e zadarnicirea combaterii bolii?! De ce e altfel?. Propunerea unui manager cu experienta

Medicul Monica Pop sustine ca inchiderea magazinelor la ora 21, in aceasta criza COVID, desi se poate circula liber inca doua ore dupa aceea, inseamna zadarnicirea combaterii bolii.

Ce spune Monica Pop despre noul vaccin anti-covid. Doctorul uimeste din nou, care este adevarul, de fapt

Desi campania de vaccinare anti-covid este in plina desfasurare, controversele nu inceteaza sa apara. Atat la nivel mondial, cat si in Romania, au fost anuntate cazuri de infectare si dupa vaccinare. Specialistii avertizeaza ca exista posibilitatea ca acest lucru se se intample, dar dupa aparitia imunizarii sansele de infectare scad. in acelasi timp, celebrul oftalmolog, .

Motivul real al mortii lui Bogdan Stanoevici, dezvaluit de un bun prieten: Nu l-au omorat nici doctorii, nici nozocomialele!

Moartea actorului Bogdan Stanoevici a provocat multa durere in randul celor care l-au iubit si l-au apreciat. Pentru ca era un critic aspru al masurilor sanitare pentru prevenirea infectiei cu COVID-19, moartea sa a dat nastere unuor conflicte datorateinceetitudinii motivului mortii sale. De aceea, in urma tragicului deces, s-au format doua tabere: cei care spun .

EXCLUSIV Cauza mortii lui Bogdan Stanoevici. Diana Sosoaca rupe tacerea: Se vindecase de Covid-19

Actorul Bogdan Stanoevici se vindecase de Covid-19, dar starea sa de sanatate s-a inrautatit brusc dupa ce a fost diagnosticat in spitalul Sf. Pantelimon cu Clostridium difficilae, o periculoasa bacterie intraspitaliceasca. La aflarea vestii ca Bogdan a incetat din viata, fosta lui prietena, Diana Sosoaca, intentioneaza sa actioneze pe cale legala institutia medicala, luand legatura .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )