Libnet.ro
UNICEF

15:15

Panica la Roland Garros: 5 jucatori au fost eliminati! Ce se va intampla cu Simona Halep

Playtech Playtech,
Panica la Roland Garros: 5 jucatori au fost eliminati! Ce se va intampla cu Simona Halep

Turneul de Grand Slam de la Roland Garros este zguduit de noi cazuri de COVID-19. Alti doi jucatori din rundele de calificare pentru Openul Frantei au primit rezultate pozitive la coronavirus. Declaratia a fost facuta de Federatia Franceza de Tenis, duminica. Alte trei persoane au fost in contact strans cu un antrenor care a iesit . continuă pe Playtech

Se intampla la Roland Garros: O jucatoare a fost exclusa din calificari

O jucatoare a fost testata pozitiv la Covid-19 si exclusa din calificarile pentru tabloul de simplu feminin al turneului de tenis de Grand Slam de la Roland Garros, la o zi dupa o decizie identica in cazul a cinci jucatori de simplu masculin, au anuntat luni organizatorii competitiei, citati de AFP.

Roland Garros: 5 jucatori, exclusi din cauza Covid-19 Cati reprezentanti are Romania in calificari

Cinci jucatori au fost exclusi de pe tabloul calificarilor de la Roland Garros, dintre care doi testatati pozitiv cu noul coronavirus si trei in calitate de cazuri de contact, informeaza AFP.

COVID-19 la Roland Garros. Cinci jucatori, exclusi din calificari

Cinci jucatori au fost exclusi din calificarile turneului de tenis Roland Garros, din cauza virusului COVID-19. Mai exact, doi dintre acestia au fost testatati pozitiv cu noul coronavirus si alti trei sunt cazuri.

Sansele Simonei Halep de a castiga din nou Roland Garros-ul. Ce spun cotele de la casele de pariuri + Marile absente de la turneul de Grand Slam

Roland Garros, una dintre cele mai urmarile competitii sportive din lume, se desfasoara in perioada 21 septembrie - 11 octombrie. Calificarile au inceput de ieri, iar la proba de feminin, simplu, Simona Halep.

Laura Ioana Parr in turul 2 al calificarilor de la Roland Garros

Jucatoarea Laura Ioana Parr s-a calificat, marti, in turul secund al calificarilor de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Sapte jucatoare din Romania in calificarile de la Roland Garros

Mihaela Buzarnescu si Monica Niculescu se numara printre cele sapte temerare care forteaza accederea pe tabloul principal de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Premii mai mici la Roland Garros in acest an

Organizatorii turneului de Mare Slem de la Roland Garros au anuntat o scadere a fondului de premiere cu 11 procente comparativ cu anul precedent.

Roland Garros: Monica Niculescu, in turul doi al calificarilor

Monica Niculescu s-a calificat, marti, in turul al doilea al calificarilor de la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe japoneza Chihiro Muramatsu 208 WTA).

Roland Garros: Jaqueline Cristian, in turul doi al calificarilor

Jaqueline Cristian o obtinut marti calificarea in turul doi al calificarilor de la Roland Garros, dupa ce a trecut de Jana Cepelova Slovacia - 162 WTA).

Roland Garros: Mihaela Buzarnescu, eliminata in calificari de locul 151 WTA

Parcursul Mihaelei Buzarnescu la Roland Garros s-a incheiat, sportiva noastra parasind Grand Slam-ul parizian in turul intai al calificarilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,281 seconds )