Libnet.ro
UNICEF

12:15

S-a aflat salariul lui Mircea Badea. Prezentatorul de la Antena 3 ia bani mai putini in 2020

Playtech Playtech,
S-a aflat salariul lui Mircea Badea. Prezentatorul de la Antena 3 ia bani mai putini in 2020

La fel ca toti angajatii care lucreaza in trustul Intact, Mircea Badea primeste in perioada aceasta un salariu mai mic cu 20% decat in mod obisnuit. Astfel ca prezentatorul Antena 3 va lua acest salariu pana la finele anului, decizia fiind luata din cauza crizei cauzate de pandemia de coronavirus. S-a aflat salariul lui Mircea . continuă pe Playtech

Reactia dezastruoasa a lui Mircea Badea, dupa ce a aflat ca Andreea Esca are coronavirus. Tuta sugea ciorapii!

Stirea zilei este, fara indoiala, despre Andreea Esca si posibila sa infectie cu noul COVID-19. Mircea Badea face parte dintre cei care au avut ceva de spus in legatura cu subiectul. Andreea Esca petrecea in urma cu cateva zile alaturi de alte zeci de vedete Imaginile cu Andreea Esca la petrecerea de lansare a unui .

Probleme pentru Mircea Badea: Dar ce ai patit la ochi?

Mircea Badea, realizatorul emisiunii in gura presei, a povestit duminica seara, la Antena 3, ce a patit in timp de dormea. M-a muscat exact de aici, de ochi, a spus el.

Mircea Badea: Pe mine nimic in Romania nu ma poate face sa fac acest lucru! Nimic, nimic!

Mircea Badea a declarat, luni seara, ca in acest moment, nimic in Romania nu il poate face sa se testeze pentru coronavirus. Motiv pentru care evita total sa fie contact.

Mircea Badea rupe tacerea: incerc sa ma feresc de atacul cerebral care imi da tarcoale

Mircea Badea face un apel la politicienii care vor sa voteze impotriva legii carantinei si izolarii si le spune ce sa raspunda la orice intrebare legata de aceasta lege. Jurnalistul sustine ca trebuie sa traim intr-o lume civilizata.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2052 seconds )