Libnet.ro
UNICEF

11:46

Sfarsitul pandemiei covid in vara lui 2021. Klaus Iohannis a dat vestea uimitoare

Playtech Playtech,
Sfarsitul pandemiei covid in vara lui 2021. Klaus Iohannis a dat vestea uimitoare

Sfarsitul pandemiei covid va avea loc in vara lui 2021. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a dat vestea uimitoare pentru toti romanii. Klaus Iohannis a anuntat cand s-ar putea termina epidemia de coronavirus. Pandemia ar putea fi eradicata chiar in vara lui 2021 Sfarsitul epidemiei de coronavirus va avea loc in vara lui 2021. Presedintele Romaniei, . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis: Avem speranta ca pana in vara vom avea destule persoane vaccinate pentru a termina cu pandemia

Klaus Iohannis viziteaza marti centrele de vaccinare de la Romexpo. inainte vizita, seful Statuli a facut o scurta declaratie de presa in care a subliniat ca in saptamanile urmatoare vor veni mai multe doze de vaccin in tara noastra si ca, pentru intoarcerea la viata normala, e nevoie de vaccinarea a 60-70% din populatie.

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza, marti, centrele de vaccinare anti-COVID-19 de la Romexpo

Presedintele Klaus Iohannis va vizita, marti, centrele de vaccinare impotriva noului coronavirus, amenajate la Centrul Expozitional Romexpo, din Bucuresti. Seful statului va ajunge la centrele de vaccinare din.

Klaus Iohannis viziteaza astazi centrele de vaccinare de la Romexpo

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza, marti, centrele de vaccinare anti-COVID-19 de la Romexpo.

Germania, noi restrictii din cauza Pandemiei Covid-19 . Masca de protectie de tip FFP2, obligatorie in mijloacele de transport in comun, in landul Bavaria

Germania va anunta astazi noi restrictii pentru controlul Pandemiei Covid-19, dar guvernul regional al Bavariei a impus obligatia purtarii mastilor de protectie de tip FFP2 in mijloacele de transport in comun incepand de luni considerand ca masca de protectie obisnuita nu mai este suficienta.

Deputat PSD, scrisoare deschisa catre Klaus Iohannis: Legea majorarii pensiilor romanilor, obiectiv de interes national ce are nevoie sa fie indeplinit imediat

Deputatul PSD de Iasi Vasile Toma ii transmite presedintelui Klaus Iohannis, marti intr-o scrisoare deschisa, ca legea majorarii pensiilor este un obiectiv de interes national si strategic care trebuie indeplinit imediat. Social-democratul ii cere sefului statului sa promulge urgent legea prin care punctul de pensie e majorat cu 40%.

Declaratia lui Klaus Iohannis despre situatia centrelor de vaccinare din tara

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, marti, la finalul vizitei la centrele de vaccinar.

Klaus Iohannis: Sunt foarte bucuros sa constat ca foarte multa lume doreste sa se vaccineze. Este o schimbare de atitudine pe care o salut in mod explicit (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la finalul vizitei la centrul de vaccinare de la Romexpo, ca se bucura ca romanii au aratat ca isi doresc sa se vaccineze impotriva noului.

Klaus Iohannis viziteaza centrele de vaccinare de la Romexpo

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza astazi centrele de vaccinare de la Romexpo.

Presedintele Klaus Iohannis il va decora pe Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA la Bucuresti, luni, la ora 18

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, il va decora pe ambasadorul SUA in Romania, Adrian Zuckerman, cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Mare Cruce, intr-o ceremonie care va avea loc luni, la Pa.

Klaus Iohannis il va decora pe Adrian Zuckerman

Presedintele Klaus Iohannis il va decora pe ambasadorul SUA in Romania Adrian Zuckerman cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Mare Cruce, intr-o ceremonie care va avea loc la Palatul Cotroceni, de la ora 18.

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )