Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stare de Alerta inca 30 de zile in Romania. Anuntul lui Klaus Iohannis: ce restrictii vom avea

Playtech Playtech,
Stare de Alerta inca 30 de zile in Romania. Anuntul lui Klaus Iohannis: ce restrictii vom avea

Presedintele Klaus Iohannis a avut miercuri, de la ora 14:00, la Palatul Cotroceni, o sedinta privind masurile de gestionare a epidemiei de coronavirus, cu premierul Ludovic Orban si cu Raluca Turcan, Marcel Vela, Nelu Tataru si Raed Arafat. Stare de Alerta inca 30 de zile in Romania La finalul discutiei, presedintele Klaus Iohannis a facut . continuă pe Playtech

Nelu Tataru, dupa discutiile din Senat: inca 30 de zile de stare de alerta. Ce se intampla cu asimptomaticii

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat, marti seara, la iesirea de la discutiile din Senat,ca va exista starea de alerta pentru urmatoarele 30 de zile, iar asimptomaticii vor fi internati timp de 48 de ore.

Surse: Guvernul prelungeste starea de alerta cu inca 30 de zile. Ministrul Sanatatii: Vor intra localitati in carantina

Potrivit unor surse guvernamentale, Executivul va prelungi starea de alerta in Romania cu inca 30 de zile, decizia urmand a se lua miercuri in sedinta de guvern. Nelu Tataru, a declarat, marti, ca se impune prelungirea starii de alerta, mentionand ca de la 15 iulie nu vor fi impuse restrictii, dar nici nu vor fi masuri de relaxare. Ministrul Sanatatii a precizat ca unele localitati sau regiuni ar putea intra in carantina, mentionand insa ca autoizolarea va ramane de baza.

Surse: Guvernul va prelungi, miercuri, starea de alerta cu inca 30 de zile Nelu Tataru: Sa nu vorbim de restrictii, dar sa nu ne gandim nici la relaxari

Guvernul urmeaza sa prelungeasca starea de alerta cu inca 30 de zile, decizia urmand a fi luata in sedinta de miercuri. Nu vor fi adoptate noi masuri de relaxare. Totul in contextul in care, in ultimele s.

UPDATE Guvernul prelungeste starea de alerta cu 30 de zile Nelu Tataru: Sa nu vorbim de restrictii, dar sa nu ne gandim nici la relaxari

Guvernul prelungeste starea de alerta in Romania cu inca 30 de zile, decizia urmand a se lua miercuri in sedinta de guvern, potrivit unor surse guvernamentale. De aceasta data, nu va mai fi vorba si de relaxari. Masura este luata in contextul in care numarul de cazuri de coronavirus a crescut in ultima perioada. De altfel, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, marti, ca se impune prelungirea starii de alerta, mentionand ca de la 15 iulie nu vor fi impuse restrictii, dar nici nu vor fi masuri de relaxare.

Raluca Turcan: Guvernul a adoptat prelungirea starii de alerta cu 30 de zile

Guvernul a adoptat prelungirea starii de alerta cu 30 de zile, avand in vedere cresterea numarului d.

Programul Noua Casa. Ce se intampla in Romania: anuntul neasteptat al BNR

Saptamana trecuta Guvernul anunta pe ordinea de zi ordonant de urgenta prin care sa fie modificate conditiile acordarii creditelor din partea statului. Conform ordonantei, persoanele care vor dori sa-si achizitioneze o louinta prin intermediul programului Noua Casa vor avea posibilitatea sa faca un credit de pana la 140. 000 de euro, cu alte cuvinte o dublare .

Starea de alerta se prelungeste cu 30 de zile in Romania. Decizia Guvernului (SURSE Digi24)

Guvernul se reuneste miercuri pentru a discuta prelungirea starii de alerta, precum si adoptarea raportului privind perioada starii de urgenta, au informat surse guvernamentale pentru Digi24. Surse Digi24: Guvernul prelungeste starea de alerta cu 30 de zile in Romania Starea de alerta expira pe 16 iulie, drept pentru care Guvernul ar putea decide prelungirea cu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )