Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tara fara niciun caz de coronavirus: modul macabru prin care a obtinut aceasta statistica

Playtech Playtech,
Tara fara niciun caz de coronavirus: modul macabru prin care a obtinut aceasta statistica

La nivel global, numeri pe degetele de la o mana tarile care nu au niciun caz inregistrat de coronavirus. in cel putin una dintre ele, cu siguranta, nu ti-ai dori sa. continuă pe Playtech

Coronavirus in Romania: Cele mai afectate judete Un singur judet fara niciun caz de COVID-19 Situatia pe judete

Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus in Romania a ajuns la 2. 738, potrivit datelor publicate de Grupul de Comunicare Strategica joi la ora 13. Cele mai afectate judete sunt Suceava, cu 701 cazuri de COV-19, urmat de Brasov - 117, Constanta - 111, in timp ce in Capitala sunt 505 cazuri. in Harghita nu exista niciun caz de coronavirus, in timp ce Salaj si Tulcea sunt printre judetele cel mai putin afectate, cu 6 cazuri de imbolnavire.

Judetul din Romania unde nu este niciun caz de coronavirus. Care este secretul

In timp ce toata Romania se lupta cu epidemia de coronavirus, exista un judet in tara in care nu a fost confirmat nici macar un singur caz de pacient cu COVID-19.

Coreea de Nord reafirma ca nu are niciun caz de covid-19

Coreea de Nord nu numara niciun caz de contaminare cu noul coronavirus, da asigurari un oficial de rang inalt in domeniul Sanatatii, la Phenian, in contextul in care unele state se indoiesc de absenta contaminarii in aceasta tara, care se afla intre China si Coreea de Sud.

Coreea de Nord insista ca nu are niciun caz de Covid-19

Coreea de Nord nu numara niciun caz de contaminare cu noul coronavirus, da asigurari un oficial de rang inalt in domeniul Sanatatii, la Phenian, in contextul in care unele state se indoiesc de absenta contaminarii in aceasta tara, care se afla intre China si Coreea de Sud, relateaza AFP.

Care este singura tara din Europa care nu are cazuri de coronavirus. Cum au reusit si ce masuri au luat locuitorii

Muntenegru este singura tara din Europa fara niciun caz confirmat de coronavirus, pandemia care a afectat peste 170. 000 de oameni in intreaga lume si a dus la decesul a 6000 de oameni, scrie Mediafax. Care este singura tara din Europa care nu are cazuri de coronavirus Muntenegru este situata la numai 300 de kilometri din .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )