Libnet.ro
UNICEF

11:30

Vaccinarea impotriva noului coronavirus, voluntara: Comisia Europeana incearca sa calmeze spiritele

Playtech Playtech,
Vaccinarea impotriva noului coronavirus, voluntara: Comisia Europeana incearca sa calmeze spiritele

Din momentul in care a inceput distributia vaccinurilor impotriva noului coronavirus, s-au vehiculat o serie de restrictii pentru cei care refuza sa fie imunizati. Comisia Europeana vine cu. continuă pe Playtech

Comisia Europeana insista ca vaccinarea va ramane voluntara si ca nu vor fi limitari de drepturi

Comisia Europeana a dat asigurari, luni seara, ca vaccinarea impotriva coronavirusului nu va fi obligatorie, subliniind ca nu vor exista drepturi diferite in functie de optiune, potrivit Mediafax care citeaza Associated Press.

Comisia Europeana vrea sa ajunga la o rata de vaccinare de 70% pana la vara

Comisia Europeana doreste ca pana in vara rata vaccinarii anti-COVID-19 in Uniunea Europeana sa ajunga la aproximativ 70% dintre adulti, o propunere in acest scop urmand sa fie prezentata marti, informeaza dpa, preluata de Agerpres.

Comisia Europeana insista ca vaccinarea va ramane voluntara si ca nu vor fi limitari de drepturi

Comisia Europeana a dat asigurari, luni seara, ca vaccinarea impotriva coronavirusului nu va fi obligatorie, subliniind ca nu vor exista drepturi diferite in functie de optiune, relateaza Associated Press, conform Hotnews.

Comisia Europeana: Vaccinarea va ramane voluntara si nu vor fi limitari de drepturi

Comisia Europeana a dat asigurari, luni seara, ca vaccinarea impotriva coronavirusului va ramane voluntara, subliniind ca nu vor exista drepturi diferite in functie de optiune.

Comisia Europeana recomanda vaccinarea a cel putin 70% din populatia adulta a UE pana in vara

Comisia Europeana a recomandat marti vaccinarea impotriva COVID-19 a cel putin 70% din populatia adulta a Uniunii Europene pana in vara acestui an pentru a reduce raspandirea coronavirusului si a aduce sub control pandemia, potrivit unui comunicat postat pe site-ul institutiei.

Bataie pentru a prinde un loc la vaccinarea anti-COVID

Platforma de programare la vaccinarea impotriva noului coronavirus a fost luata cu asalt in acest weekend. Pana duminica la pranz, reusisera sa se inscrie peste 200. 000 de persoane, in majoritatea varstnici. Numarul cererilor a fost insa mult mai mare decat locurile disponibile.

Dr. Adrian Marinescu raspunde la cele mai frecvente intrebari legate de vaccinarea impotriva COVID-19. De ce imunitatea naturala nu imi da perioada de protectie pe care mi-o da un vaccin realizat in laborator?

De ce este important sa ne vaccinam? Cum functioneaza un vaccin? Exista vreun risc de alterare al ADN-ului uman? Dr. Adrian Marinescu, medic primar boli infectioase, a raspuns la cele mai frecvente intrebari legate de vaccinarea impotriva COVID-19, explicand contraindicatiile si reactiile adverse si ce diferente exista intre imunitatea naturala si cea obtinuta prin vaccin, in cadrul webinarului MedLife despre vaccinare.

EXCLUSIV Angajati din sectoare cheie nu au putut fi programati pentru vaccinarea impotriva COVID-19: Aplicatia care permite inregistrarea nu a functionat mai bine de jumatate de zi, intre timp locurile disponibile s-au ocupat

Majoritatea angajatilor din fabricile de medicamente din Romania nu au putut fi inregitrati pe platforma dedicata programarii pentru vaccinarea impotriva COVID-19, din cauza deficientelor tehnice pe care le.

Comisia Europeana a stabilit un set de actiuni esentiale si cere un front unit pentru a invinge COVID-19. Pana in vara, ar trebui ca statele membre sa fi vaccinat cel putin 70% din populatia lor adulta (DOCUMENT)

Comisia Europeana a adoptat, marti, o comunicare prin care stabileste un set de actiuni esentiale pentru statele membre si organismele Uniunii Europene, actiuni ce vor contribui la reducerea riscurilor si la.

CFR Marfa e in moarte clinica. Planul de salvare pe care Comisia Europeana l-a refuzat categoric

Obligata sa returneze un ajutor de stat nelegal de cel putin 570 de milioane de euro, CFR Marfa cauta solutii disperate sa se salveze. Una dintre ele nu a fost acceptata de Comisia Europeana. Partile implicate sustin ca inca se cauta solutii, dar singura varianta luata in calcul este darea in plata, adica preluarea activelor CFR Marfa de catre principalii creditori: CFR Infrastructura si ANAF.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )