Libnet.ro
UNICEF

16:30

Se vand teste negative de Covid-19 false: cea mai profitabila afacere pe timp de pandemie

Playtech Playtech,
Se vand teste negative de Covid-19 false: cea mai profitabila afacere pe timp de pandemie

Cu cat va deveni mai important sa ai un rezultatele negative ale unui test negativ de coronavirus pentru a intra intr-o tara straina, cu atat se vor produce mai multe teste false, la. continuă pe Playtech

Cea mai delicioasa prajitura cu ciocolata si nuca. Reteta este foarte simpla

Pentru ca mai sunt doar cateva zile pana vine weekendul va propunem o prajitura apetisanta. Este o prajitura cu ciocolata, blat ca de bezea si multa nuca. Multi dintre cei care au incercat aceasta reteta simpla spun ca este cea mai buna prajitura pe care au mancat-o vreodata. Ingredinte prajitura cu ciocolata si nuca Pentru .

Cea mai buna reteta de cartofi pane. Trucul care te ajuta sa faci cei mai gustosi cartofi pane

Cartofi pane. Reteta este incredibil de simpla si rapida, iar gustul este minunat. Aceasta este de post si trebuie neaparat incercata. Cea mai buna reteta de cartofi pane. Trucul care te ajuta sa faci cei mai gustosi cartofi pane Cartofii rosii sau cartofii albi sunt cei mai des folositi in bucataria romaneasca. E bine sa .

Targul de Fete de pe Muntele Gaina, cea mai mare sarbatoare in aer liber din Transilvania, anulat din cauza pandemiei

Targul de Fete de pe Muntele Gaina, cea mai cunoscuta sarbatoare populara din Transilvania, nu va fi organizat in acest an.

Cea mai eficienta pasare din lume: da din aripi o data la 140 de kilometri

Designerii de avioane ar putea avea ceva de invatat de la cea mai eficienta pasare din lume, daca vor sa faca economie de combustibil. in urma cu cateva zile, un studiu a asociat niste.

Reteta budinca de orez. Cum faci cea mai cremoasa budinca de orez

Budinca de orez este o reteta delicioasa. Poate fi ideala si pe timp de vara, intrucat aceasta poate fi servita si rece, de la frigider. Budinca de orez nu necesita ingrediente scumpe, iar cei ce o vor gusta nu vor mai pleca fara reteta acestui desert minunat. Reteta delicioasa de budinca de orez. Cum se .

FOTO Casuta de poveste, creata de mesteri bucovineni, cea mai noua atractie din Vama Veche

Cea mai noua atractie din Vama Veche este o casuta de poveste construita de mesteri bucovineni. Ea se poate inchiria turistilor care vor sa-si scrie propria poveste.

Cea mai mare achizitie in IT-ul american pe 2020: 21 miliarde dolari pentru un producator de chip-uri

Un mare producator american de chip-uri pentru industrie va cumpara o companie rivala, valoarea tranzactiei ridicandu-se la aproape 21 de miliarde de dolari, cea mai mare din business-ul american de IT pe anul 2020, conform Reuters.

Reteta de negresa. Cea mai delicioasa negresa, cu doar 7 ingrediente

Brownie, reteta autentica americana, sau negresa, dupa unii, este desertul perfect pentru orice eveniment. Cu cacao, poate gem sau chiar si nuca, prajitura poate fi preparata in diferite feluri. Reteta de negresa, cu doar 7 ingrediente Ingrediente 3 ora un pachet de unt o cana de faina o cana si jumatate de zahar un plic .

ANM |Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Intervalul in care va ploua in cea mai mare parte a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a publicat luni prognoza meteo pentru perioada 13 - 26 iulie. Vor fi variatii mari de temperatura de la o zi la alta, iar in intervalul 16 - 20 iulie va ploua in cea mai.

CORONAVIRUS. America Latina depaseste SUA si Canada ca numar de decese si devine a doua cea mai afectata regiune din lume de pandemia Covid-19, dupa Europa

America Latina a depasit luni, oficial, SUA si Canada ca numar de decese provocate de noul coronavirus. Astfel, regiunea Americii Latine si Caraibilor a devenit a doua cea mai indoliata regiune din lume de pandem.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )