Libnet.ro
UNICEF

10:00

Vedeta din Romania care traieste in lux si opulenta. S-a mutat in vila noua, in pandemie

Playtech Playtech,
Vedeta din Romania care traieste in lux si opulenta. S-a mutat in vila noua, in pandemie

O vedeta din Romania traieste in lux si opulenta. S-a mutat in vila noua, in pandemie de coronavirus. Despre cine este vorba, cititi in randurile de mai jos. Cine este vedeta de la noi care traieste in lux. Ce aroganta a facut in plina epidemie de coronavirus S-a aflat ca o vedeta din Romania traieste . continuă pe Playtech

Vedeta din Romania care e gravida in acelasi timp cu fiica ei. Devine mama si bunica

O vedeta de la noi e insarcinata in acelasi timp cu fiica sa. Celebra artista urmeaza sa fevina mama, dar si bunica in acelasi timp. Despre cine e vorba si cum a surprins-o soarta pe aceasta? O vedeta de la noi,insarcinata in acelasi timp cu fiica Anul 2021 vine clar cu multe bucurii pentru familia .

Vedeta din Romania care a fugit in Maldive, de frica: Am plecat speriata de virus!

Pe premisa scapa cine poate, Andreea Raicu a decis ca, pentru a se linisti, cel mai bine ar merge o vacanta. Vedeta recunoaste ca a fugit in Maldive de frica noului virus. Recent intoarsa din paradis, fosta prezentatoare TV a vorbit despre ce trairi au napadit-o in ultima perioada si ce restrictii au impus autoritatile .

Vedeta din Romania pe care Stefan Banica Jr. a vrajit-o, instant: M-a prins flama cand l-am vazut

O celebra actrita din Romania a dat la Facultatea de Teatru, in urma incurajarilor lui Stefan Banica Jr. Ea a facut dezvaluiri pentru impact. ro despre cum a fost influentata de actor sa faca acest pas. Vedeta din Romania pe care Stefan Banica Jr. a vrajit-o in varsta de 52 de ani, Bianca Brad a devenit .

Bogatii din Romania, dornici de calatorii de lux: cati romani au mers in Maldive in ianuarie, ce inseamna

Romanii reprezinta intruchiparea unui paradox ciudat. Pe de o parte, suntem unii dintre cei mai saraci din Europa. Pe de alta parte, avem o afinitate pentru extravagante, dupa cum se vede.

Vulpita a patit-o dupa ce a incalcat legile din Romania. Ce se intampla cu vedeta de la Acces Direct

Vulpita a patit-o rau de tot dupa ce a incalcat legile din Romania. Ce se intampla cu vedeta de la Acces Direct, cititi in articolul de mai jos. Vulpita si Viorel, prinsi in flagrant. Au fost aspru sanctionati de politisti. Cu ce a gresit celebrul cuplu Vulpita Stegaru a patit-o dupa ce a incalcat legile .

Ministrul Muncii a dezvaluit care este cea mai mare pensie din Romania: Nu pot sa tolerez si nici sa dorm noaptea

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, si-a exprimat indignarea fata de nedreptatile care au loc in Romania. Daca mii de persoane traiesc cu o pensie minima, insuficienta pentru un trai decent, pensionarii de lux beneficiaza de sume astronomice nemeritate. Ce pensie astronomica primeste cel mai bogat pensionar Atunci cand te gandesti la un pensionar de rand din .

Studii Dan Negru. Cat de destept este, de fapt, regele Revelioanelor din Romania

Dan Cristian Negru, prezentator TV, poreclit regele Revelioanelor sau regele audientelor, are un CV impresionant. Vedeta Antena 1 a obtinut o nota mare la BAC si a urmat cursurile a doua facultati. Studiile lui Dan Negru. Regele Revelioanelor are un CV impresionant Dan Negru este nascut pe 23 februarie 1971, in Timisoara. A studiat la .

Primul documentar observational din Romania, La drum, de Dumitru Budrala, relansat online de Ziua Culturii Nationale

Astra Film lanseaza online, de Ziua Culturii Nationale, La drum de Dumitru Budrala, primul film documentar observational din Romania. Lansat la Cinema du Reel din Paris si premiat la festivaluri nationale si internationale, filmul surprinde esenta a ceea ce inseamna transhumanta in Romania la inceput de Mileniu III si dintotdeauna. La drum urmareste indeaproape viata dura a pastorilor din Muntii Carpati, care pleaca in transhumanta in fiecare an, la sute de kilometri departare de casa, in cautarea ierbii pentru turmele lor.

Monica Pop, mesaj radical despre magazinele din Romania: Nu e zadarnicirea combaterii bolilor?

Doctorul Monica Pop a comentat decizia autoritatilor care prevede inchiderea magazinelor la ora 21:00, in conditiile in care se poate circula legal pana la ora 23:00. Aglomerarea intre 20:30 21 nu e o zadarnicire a combaterii bolii??!! Monica Pop, despre decizia autoritatilor de a inchide magazinele la ora 21 inchiderea magazinelor la ora 21, .

Ies la iveala secretele lui Bogdan Stanoevici. Cine l-a facut sa plece din Romania, de fapt

Decesul brusc al celebrului actor Bogdan Stanoevici a adus in prim-plan detalii din viata sa pe care unii dintre cei care l-au admirat nu le-au stiut. De ce a plecat artistul din Romania si in ce context? Detalii din viata lui Bogdan Stanoevici. Cine l-a facut sa plece din Romania? Bogdan Stanoevici a devenit vizual .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )