Libnet.ro
UNICEF

11:45

Veste proasta pentru toti romanii cu acest tip de pensie. Ce s-a anuntat acum

Playtech Playtech,
Veste proasta pentru toti romanii cu acest tip de pensie. Ce s-a anuntat acum

Criza provocata de pandemia de coronavirus are efecte dramatice asupra pietelor financiare si, in acelasi timp, loveste in plin si pensiile celor peste sapte milioane de romani din Pilonul II. Activele fondurilor de pensii private au inregistrat o scadere de 6,7% in primele trei luni ale anului 2020. Veste proasta pentru romanii cu acest tip . continuă pe Playtech

Veste proasta pentru bolnavii de COVID-19: cand vom avea un vaccin, conform Comisiei Europene

Un numar mare de organizatii guvernamentale si companii private lucreaza la gasirea unui vaccin pentru coronavirus. Din pacate, perspectivele nu sunt optimiste. Agentia Europeana a.

Cristian Onetiu, de la Imperiul leilor: cum sa iti salvezi afacerea. Sapte sfaturi pentru toti cei afectati de criza

In aceasta perioada multe din afacerile companiilor, fie companii mari sau mici, au avut si vor avea de suferit si nimic nu poate opri acest declin din pacate. Statul incearca sa ia masuri care sa ajute IMM-urile si mici intreprinzatori dar nu este suficient. Cristian Onetiu, de la Imperiul leilor: cum sa iti salvezi afacerea .

Mega Image, anunt pentru toti cumparatorii. Ce reguli trebuie sa respecti, daca vrei sa cumperi de la ei

Lantul de magazine Mega Image a anuntat ca incepand de luni se vor face anumite modificari pentru a proteja mai eficient clientii si angajatii magazinelor de noul coronavirus. Mega Image, anunt pentru toti cumparatorii Lantul de magazine Mega Image a anuntat ca de luni va face anumite modificari menite sa protejeze si mai eficient clientii .

Masura luata pentru toti pensionarii din Romania. Cum vor putea iesi din case

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat masurile dispuse in ordonanta nr. Ce ii vizeaza pe toti pensionarii din Romania. Restrictiile se aplica incepand de azi. Masura luata pentru toti pensionarii din Romania Ordonanta militara nr. Conform documentului, batranii vor putea iesi din casa oricand daca o fac pentru a-si rezolva probleme medicale .

Pedepse aspre pentru toti medicii care demisioneaza in aceasta perioada! Care este solutia propusa de Guvernul Orban

Romania, ca si alte tari, se confrunta cu o problema extrem de grava, datorata numarului din ce in ce mai mare de persoane testate pozitiv cu COVID-19. Situatia este cu atat mai alarmanta, cu cat cadrele medicale se imbolnavesc in numar mare, creand o panica generala asupra intregului sistem medical. Din cauza faptului ca mai .

Federatia Solidaritatea Sanitara cere introducerea purtarii mastii chirurgicale si a manusilor pentru toti salariatii din spitalele publice

Federatia Solidaritatea Sanitara solicita Ministerului Sanatatii introducerea purtarii mastii chirurgicale si a manusilor ca masura minima de precautie impotriva COVID-19 pentru toti salariatii din spitalele publice.

Mai multe sindicate cer Guvernului asigurarea unui venit minim universal pentru toti cetatenii

Mai multe organizatii sindicale au solicitat marti autoritatilor adoptarea unei serii de masuri pentru depasirea crizei sociale, dintre care prima este asigurarea unui venit minim universal pentru toti cetatenii adulti, potrivit comunicatului remis de sindicate.

Mai multe sindicate cer Guvernului asigurarea unui venit minim universal pentru toti cetatenii

Mai multe organizatii sindicale au solicitat marti autoritatilor adoptarea unei serii de masuri pentru depasirea crizei sociale, dintre care prima este asigurarea unui venit minim universal pentru toti cetatenii adulti, potrivit comunicatului remis de.

Un primar din judetul Vaslui a cumparat masti si manusi pentru toti locuitorii din comuna

Primarul comunei Banca, judetul Vaslui, a cumparat dezinfectant, 5. 000 de masti si 5. 000 de manusi medicale pentru a le imparti locuitorilor comunei in scopul prevenirii epidemiei cu noul coronavirus. in plus, a mai comandat si produse alimentare care vor fi distribuite in cazuri extreme.

Oferta Digi |RCS-RDS pentru toti clientii: costa 5 lei pe luna accesul

Digi |RCS-RDS readuce in atentia clientilor sai un pachet excelent pentru televizoarele de ultima generatie. E vorba de pachetul 4K in care sunt incluse televiziunile Digi 4K si Eurosport.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )