Libnet.ro
UNICEF

13:16

Vesti crunte pentru economia Romaniei, la final de 2020. Toti romanii trebuie sa afle: Vine un soc recesionist

Playtech Playtech,
Vesti crunte pentru economia Romaniei, la final de 2020. Toti romanii trebuie sa afle: Vine un soc recesionist

Din cauza pandemiei de coronavirus, Romania a inregistrat o scadere economica evidenta. in al doilea trimestru a acestui an, considerat de analisti cel mai negru pentru economie, Profitul Intern Brut a Romaniei a fost cu 10,5% mai mic fata de aceeasi perioada a anului precedent. Vesti proaste pentru economia Romaniei Multi romani si-au pierdut locurile . continuă pe Playtech

Vesti bune pentru romani! Cate sute de lei vor primi ca sa isi schimbe electrocasnicele din casa

Vesti excelente pentru romani! Anuntul pe care il asteptau a venit chiar astazi. Cati bani vor primi, de la stat, ca sa isi schimbe electrocasnicele din casa. Conditiile au fost anuntate luni, 21 septembrie, de ministrul Mediului, Apelor si Padurii, Costel Alexe. Programul Rabla pentru electrocasnice 2020. Cati bani vor primi romanii a sa isi .

Curs valutar BNR pentru luni, 21 septembrie 2020. Cat costa un euro azi?

Specialistii Bancii Nationale a Romaniei BNR) au emis un nou curs valutar. Care sunt cotatiile pentru astazi, 21 septembrie? Ce evolutie au avut monedele de circulatie internationala si Indicele ROBOR in ultima vreme? Gasiti toate aceste informatii in paragrafele urmatoare. Curs valutar luni, 21 septembrie 2020 Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au indicat .

Se dau banii pentru romanii afectati in 2020. Anuntul oficial al Guvernului

Guvernul a anuntat ca a inceput programul pentru despagubirea fermierilor. Cati bani se dau romanilor afectati in 2020?! Se dau bani pentru romanii afectati Seceta de anul acesta a afectat grav culturile de pe teritoriul Romaniei, motiv pentru care autoritatile au decis sa ajute fermierii cu subventii. Guvernul a anuntat ca in aceasta toamna, dupa .

Politia de Frontiera, dotata cu vehicule Ford. Ludovic Orban: Pas cu pas, economia Romaniei si companiile revin la normal (VIDEO)

Politia de Frontiera va fi dotata cu 50 de vehicule marca Ford Transit, masini care vor fi customizate de compania romaneasca Pro Optica. Prezent, vineri la evenimentul organiat la Ambasada SUA la Bucuresti cu.

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )