Libnet.ro
UNICEF

23:01

Alexandru Rafila, acuzatii grave la adresa premierului Citu. Cum i-a pacalit pe romani

Playtech Playtech,
Alexandru Rafila, acuzatii grave la adresa premierului Citu. Cum i-a pacalit pe romani

Medicul Alexandru Rafila a criticat recent modul in care se promoveaza campania de vaccinare anti-Covid-19. Acesta i-a transmis premierului ca informatiile referitoare la vaccinul anti-covid-19 sunt putin exagerate, existand riscul sa creeze asteptari false in randul cetatenilor. Ce le-a promis Florin Citu varstnicilor Premierul Romaniei se arata foarte entuziast cu privire la vaccinarea anti-Covid-19 in . continuă pe Playtech

ALEXANDRU RAFILA: Daca asta este realitatea situatiei epidemiologice, inseamna ca am a trecut de perioada critica

Deputatul Partidului Social Democrat Alexandru Rafila, reprezentant al Romaniei la OMS, considera ca, daca intr-adevar sunt intre 1. 500 si 3. 000 de cazuri de Covid-19 pe zi, inseamna ca Romania a trecut de perioada critica si s-ar putea ridica unele dintre restrictii, transmite News. ro.

Alexandru Rafila, adevarul din spatele vaccinurilor anti-Covid-19. Ce contin si de ce avem nevoie, de fapt, de cea de-a doua doza

In Romania exista deja cele doua vaccinuri existente pe piata si aprobate de catre Agentia Europeana pentru Medicamente EMA), ceea ce inseamna ca lucrurile incep sa se indrepte spre o directie cu mai multa speranta. in cursul serii de joi, Alexandru Rafila a adus lamuriri cu privire la continutul vaccinurilor anti-Covid-19 si a explicat de .

Alexandru Rafila: Anul acesta, in mod sigur, vom purta masca

Deputatul PSD Alexandru Rafila a declarat luni ca in mod sigur in acest an vom purta masca, iar renu.

Alexandru Rafila crede ca parlamentarii ar trebui vaccinati la un centru infiintat la Parlament

Deputatul Alexandru Rafila crede ca parlamentarii ar trebui vaccinati la un centru infiintat la Palatul Parlamentului sau sa fie arondati la unul sau doua centre de vaccinare, transmite News. ro.

Profesorul Alexandru Rafila: Este gresit ca deschiderea scolilor sa fie conditionata de vaccinarea profesorilor

Profesorul Alexandru Rafila, deputat PSD si reprezentant al Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a afirmat, luni, ca deschiderea scolilor nu ar trebui conditionata de vaccinarea profesorilor, asa cum au sugerat reprezentantii Ministerului Sanatatii, deoarece vaccinarea tuturor cadrelor medicale ar dura prea mult.

Alexandru Rafila: Comunicarea haotica pe tema vaccinarii anti-COVID-19 trebuie sa inceteze. Informatiile nu ajung la varstnici si la cei din zonele defavorizate (VIDEO)

Profesorul Alexandru Rafila, deputat PSD, a acuzat, luni, lipsa unei campanii serioase de informare a populatiei in legatura cu vaccinul anti-COVID-19. Acesta a sustinut ca informatii esentiale nu ajung fix la pe.

Alexandru Rafila: Cu siguranta, in acest an vom purta masca. Renuntarea la ea va fi o decizie tehnica si se va baza pe studii stiintifice

Deputatul PSD Alexandru Rafila a explicat ca renuntarea la masca va fi o decizie tehnica si se va baza pe studii stiintifice realizate de organisme internationale. Eu nu pot sa dau un termen cand se va.

Pentru cat timp vom ramane cu obligatia de a purta masca de protectie. Alexandru Rafila si Adrian Streinu-Cercel nu s-au pus de acord

Dr. Alexandru Rafila, reprezentant al Romaniei la OMS, a comentat, luni, afirmatia dr. Adrian Streinu-Cercel potrivit careia masca de protectie va ramane obligatorie pana in 2023, precizand ca nu ii plac astfel de predictii care nu sunt bazate pe studii, mentionand insa ca masca de protectie va ramane obligatorie in acest an.

Alexandru Rafila remarca un paradox: Discutam despre deschiderea scolilor in functie de situatia epidemiologica, dar nu facem suficiente teste pentru a aprecia corect aceasta evolutie (VIDEO)

Profesorul Alexandru Rafila, deputat PSD, a reprosat guvernantilor ca au facut declaratii contradictorii pe tema redeschiderii scolilor din 8 februarie. Acesta a insistat ca reluarea cursurilor in format fizic nu.

Alexandru Rafila (PSD), despre campania de vaccinare: Platforma informatica a avut numeroase sincope inscrierea fara prioritizare a unui numar extrem de mare de persoane va impiedica accesul celor mai expusi (VIDEO)

Deputatul PSD Alexandru Rafila a adus mai multe critici felului in care se deruleaza campania nationala de vaccinare anti-COVID-19. Printre altele, medicul a reclamat modul de realizare si functionare a platformei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )