Libnet.ro
UNICEF

06:30

Bolnavii cronici care nu beneficiaza de vaccinarea anti-covid. Cum s-a ajuns la aceasta situatie

Playtech Playtech,
Bolnavii cronici care nu beneficiaza de vaccinarea anti-covid. Cum s-a ajuns la aceasta situatie

Unii medici de familie au semnalat faptul ca nu pot sa inregistreze bolnavi cronici intrucat sistemul nu-i recunoaste cu toate ca au acte in baza carora medicii de familie ii au in evidenta drept bolnavi cronici. Bolnavii cronici care nu beneficiaza de vaccinarea anti-covid in replica, CNAS a spus ca se cauta o solutie: Asta . continuă pe Playtech

Solutia pentru bolnavii cronici care s-au tratat exclusiv la privat. Medicii de familie ii pot inscrie in platforma de vaccinarea anti-COVID, in baza documentelor care atesta afectiunea (VIDEO)

Bolnavii cronici care nu au fost tratati in sistemul public de sanatate din Romania, intampina probleme la programarea pentru vaccinarea anti-COVID. Acestia nu sunt vazut de sistem, nefiind prezenti in.

Bolnavii cronici care s-au tratat exclusiv la privat nu se pot programa la vaccinarea anti-COVID. Ei nu figureaza in sistem si nu sunt recunoscuti ca persoane ce sufera de anumite afectiuni (VIDEO)

Bolnavii cronici care s-au tratat la privat nu se pot inscrie pentru vaccinarea impotriva COVID-19. CNAS a explicat ca acest lucru se intampla pentru ca, in acest moment apar in sistem doar cei care au facut de.

De ce probleme s-au lovit bolnavii cronici care au vrut sa se programeze la vaccinare? Surpriza, nu existi in platforma, nu exista rubrica pentru tine. Minunata platforma te anunta ca esti tanar si vioi si ne vedem in etapa 3

Multi pacienti cu boli cronice care au incercat sa se programeze pentru vaccinarea impotriva COVID-19 in prima zi in care s-a dat drumul la inscrierile pentru etapa a doua nu au reusit sa faca acest lucru, fie din cauza blocarii platformei, fie din cauza ca, desi sufera de ani de zile de o boala cronica, platforma nu le-a permis sa se inscrie in etapa a doua a campaniei de vaccinare, a explicat pentru HotNews. ro Rozalina Lapadatu, presedintele Asociatiei Pacientilor cu Afectiuni Autoimune si vicepresedintele Aliantei Pacientilor Cronici din Romania.

Bolnavii cronici care s-au tratat la privat nu se pot inscrie pentru vaccinarea impotriva COVID-19. Explicatia CNAS

Mai multi medici de familie au reclamat faptul ca nu pot inregistra bolnavi cronici pentru vaccinarea anti-COVID, desi acestia sunt la evidenta medicilor cu astfel de afectiuni. CNAS a explicat pentru Libertatea. ro ca asta se intampla pentru ca, in sistem, in acest moment nu se vad decat cazurile care s-au tratat cu decontari de la Casa, la spitalele publice.

CTP a umilit toti profesorii care refuza vaccinarea anti-covid-19. Toata Romania a auzit ce a zis

Cristian Tudor Popescu atrage din nou atentia dezbatand public un subiect controversat: dascalii si imunizarea pentru coronavirus. CTP a umilit toti profesorii care refuza vaccinarea anti-covid-19. Cristian Tudor Popescu despre profesorii care refuza vaccinarea Redeschiderea scolilor de pe 8 februarie 2021 face obligatorie imunizarea dascalilor, dat fiind ca acestia vor intra in contact direct cu .

Bolnavii cronici s-ar putea inscrie singuri pentru vaccinare. Ar urma sa mearga la centrele de imunizare cu un document care sa ateste afectiunea

Autoritatile analizeaza posibilitatea ca un bolnav cronic sub 65 de ani sa se poata inscrie in platforma de vaccinare chiar daca nu ii este regasita afectiunea in baza de date a Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, a anuntat Coordonarul campaniei de vaccinare Valeriu Gheorghita. Astfel ca, in momentul cand merge la centrul de imunizare sa aiba asupra sa un document care sa ii confirme problema de care sufera.

VACCINAREA ANTICOVID, INTRE ASTEPTARI SI REALITATE Etapa a II-a, adevarata incercare a campaniei nationale de vaccinare

Peste 6 milioane de cetateni pot, incepand de astazi, sa se programeze pentru vaccinarea impotriva Sars-Cov 2. Conform declaratiilor decidentilor de la Bucuresti, am intrat in etapa a II-a a strategiei nationale de vaccinare, in care ar urma sa fie imunizate 5 milioane de persoane cu varsta de peste 65 de ani, persoane cu boli cronice, dar si peste un milion de angajati din domenii esentiale ale activitatii economice.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )