Libnet.ro
UNICEF

07:46

COVID-19 2020. Descoperirea care contrazice tot ce se stia pana acum

Playtech Playtech,
COVID-19 2020. Descoperirea care contrazice tot ce se stia pana acum

Descoperire socanta facuta de cerctatorii americani, care au descoperit ca in nasul copiilor infectati cu coronavirus sunt de 10, pana la 100 de ori mai multe bacterii decat la adulti. inca nu se stie daca micutii sub 5 ani transmit sau nu boala. in cazul in care o fac, acestia sunt adevarate bombe pline de . continuă pe Playtech

Pensii 2020. Pensionarii care vor primi mai multi bani dupa recalculare

Vesti bune pentru varstnici! Pensionarii vor putea beneficia de mai multi bani dupa recalcularea pensiei. Pensii 2020. Recalcularea le va aduce varstinicilor o pensie mai mare Recalcularea pensiilor se va face in baza unei noi OUG. Munca prestata in industria armamentului a fost catalogata recent ca munca in conditii speciale pentru persoanele fizice care vor .

Postul Adormirii Maicii Domnului 2020. Ce este interzis sa faci pana pe 15 august

Timp de trei saptamani, credinciosii tin al treilea mare post din an, dupa cel al Pastilor si cel al Sfintilor Apostoli Petru si Pavel. Adormirea Maicii Domnului reprezinta cea mai importanta sarbatoare inchinata Sfintei Maria. Postul incepe pe 31 iulie, in acest an, dureaza pana pe 15 august si ii pregateste pe crestini pentru cele .

S-a promulgat respingerea OUG prin care s-a amanat pana la 1 august dublarea alocatiilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru promulgarea Legii privind respingerea Ordonantei de urgenta 22020 care proroga termenul pentru dublarea alocatiilor copiilor la 1 august 2020, conform Agerpres.

EXCLUSIV Remdesivir, glontul de aur in lupta impotriva COVID-19, ajunge in Romania de saptamana viitoare. Reprezentantii Ministerului Sanatatii: Acest produs e intr-un studiu clinic. O sa vina dublul dozelor pe care le-am avut pana acum

EXCLUSIV Remdesivir, singurul tratament anti COVID-19, a carui utilitate a fost confirmata clar in cadrul studiilor, va ajunge si in Romania la inceputul lunii august. Asta dupa ce Comisia Europeana a semnat.

Alergia la ambrozie. Ce amenzi risca in 2020 cei care nu curata terenurile

Lunile de vara inseamna pentru aproape 500. 000 de romani inceputul chinului provocat de alergia laambrozie. Frumusetea naturii paleste in fata neplacerilor declansate de aceasta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )