Libnet.ro
UNICEF

17:30

Dan Teodorescu ii umileste public pe cei care nu poarta masca: Tara e plina de prosti (foarte prosti)

Playtech Playtech,
Dan Teodorescu ii umileste public pe cei care nu poarta masca: Tara e plina de prosti (foarte prosti)

Artistii ies la declaratii! Dupa ce Dan Bittman a facut declaratii controversate cu privire la pandemia de COVID-19, declarandu-se sceptic in ceea ce priveste cifrele oficiale oferite de autoritati in legatura cu noile cazuri de COVID, dar si afirmand ca nu mai suporta sa traiasca in conditii degradante, si Dan Negru intervenind cu o parere, . continuă pe Playtech

Dan Teodorescu, poezie pentru romanii care nu poarta masca: Mortii sunt facuti din pix, se stie

Dan Teodorescu, solistul trupei TAXI, a publicat, intr-o postare pe Facebook, o poezie dedicata romanilor care nu poarta masca pe care i-a incurajat sa respecte aceasta regula mai ales ca nu e mult pana la Craciun.

Solistul trupei Taxi, replica in versuri pentru cei care nu poarta masca: Nu-s toti destepti ca tine, tara e plina de prosti ca mine

Solistul trupei Taxi, Dan Teodorescu 55 de ani), le-a dedicat o poezie tuturor celor care nu vor sa poarte masca de protectie. Versurile cantaretului vin dupa ce solistul Dan Bittman a facut declaratii controversate privind pandemia de COVID-19.

Dupa Dan Bittman, si Corina Chiriac pune la indoiala restrictiile: Comunismul era un sugar cu suzeta in gura fata de vremurile actuale Eu fac parte dintre cei care cred ca cifrele sunt umflate

Cantareata Corina Chiriac a vorbit despre pandemia de COVID-19 si sustine ca ea face parte dintre cei care cred ca cifrele sunt umflate. Totodata, artista este de parere ca fata de vremurile actuale.

CONTROALE IN GARA DE NORD Politistii si jandarmii verifica daca oamenii poarta masca

Peste 129 de amenzi, in valoare de 60. 000 de lei, au fost date de politisti si jandarmi in ultimele 48 de ore, in timpul unor controale in trenuri care vin sau pleaca din Gara de Nord din Capitala, precum si in zona adiacenta garii, conform Digi24.

Controale si amenzi in Gara de Nord. Oamenii legii verifica daca oamenii poarta masca

Peste 129 de amenzi, in valoare de 60. 000 de lei, au fost aplicate de politisti si jandarmi in ultimele 48 de ore, in urma unor controale in trenuri care vin sau pleaca din Gara de Nord din Bucuresti, precum si in zona adiacenta garii.

ORBAN, MESAJ PENTRU CEI CARE PARTICIPA LA PELERINAJUL DE SF. DUMITRU: Sa evite orice zona aglomerata, sa poarte masca in permanenta

Ludovic Orban a transmis un mesaj pelernilor care vor participa la pelerinajul de Sfantul Dumitru, la Bucuresti, el i-a sfatuit sa poarte masca si sa evite interactiunea de aproape. Premierul a precizat ca toate masurile necesare trebuie luate de Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta CMBSU), conform news. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )