Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ce efecte secundare are vaccinul anti-COVID testat de americani. Cati bani primesc voluntarii

Playtech Playtech,
Ce efecte secundare are vaccinul anti-COVID testat de americani. Cati bani primesc voluntarii

Compania americana Moderna a intrat in faza a III-a in ceea ce priveste vaccinul anti-COVID-19, cea in care testele clinice se vor face pe un numar mare de voluntari. Compania a primit o finantare uriasa pentru a pune la punct un vaccin eficient impotriva virusului ucigas. Care sunt efectele secundare ale vaccinul anti-COVID testat de . continuă pe Playtech

Cati bani au romanii in conturile de pensii. Datele oficiale anuntate acum

Peste 7,5 milioane de romani contribuie la fondurile Pilon II, dar cati bani au acestia in conturi in contextul in care in cei 12 ani de existenta a sistemului s-au adunat active de 12,46 miliarde de euro? in continuare, va prezentam ultimele date publicate de ASF. Cu cati bani au ramas romanii in conturile de .

Cati bani costa un singur pistol Beretta PX4 STORM. Care sunt politistii dotati cu noile arme

Politistii de la Brigada Rutiera si de la Ordine Publica vor primi 25 de mii de pistoale Beretta. Primele 100 au ajuns chiar astazi la politisti. Agentii nostrii au nevoie de pistoale moderne, intrucit de cele mai multe ori infractorii sunt mai bine inarmati. Cati costa un singur pistol Beretta PX4 STORM. Ce politisti vor .

Lovitura de teatru in cazul Caracal! Bunicul Luizei, acuzatii grave la adresa lui Cumpanasu: Cati bani ai putut sa furi, lautarule?

Desi ar fi trebui sa se alieze, avand aceeasi nenorocire de trait, familiile Macesanu si Melencu nu au o comunicare constructiva, iar punctul central ar fi Alexandru Cumpanasu, pe care bunicul Luizei pare ca-l detesta. Batranul publica adesea articole in care acestuia i se aduc ceea ce ar reprezenta prejudicii de imagine, in care i .

AstraZeneca va fi scutita de compensatii, in cazul unor efecte secundare, de tarile unde va livra vaccinul

AstraZeneca va fi protejata de eventualele cereri de compensatii legate de vaccinul pentru Covid-10 in majoritatea tarilor cu care compania a incheiat acorduri pentru livrarea acestuia, a declarat Ruud Dobber, membru in consiliul de administratie al producatorului de medicamente, transmite Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )