Libnet.ro
UNICEF

20:17

Este oficial. Romania a actualizat lista tarilor aflate in zona galbena. incepand de astazi, cei care vin din aceste locuri vor sta 14 zile in carantina

Playtech Playtech,
Este oficial. Romania a actualizat lista tarilor aflate in zona galbena. incepand de astazi, cei care vin din aceste locuri vor sta 14 zile in carantina

Potrivit ultimelor statistici la nivel global, pandemia de COVID-19 pare sa atinga limite nebanuite in anumite tari. Astfel, Institutul National pentru Sanatate Publica a actualizat lista tarilor aflate in zona galbena, pentru care se impune regim de carantina de 14 zile. Cine sunt cetatenii care trebuie sa stea in carantina 14 zile la sosirea in . continuă pe Playtech

Romania a actualizat lista cu tarile din zona galbena, pentru care instituie masura carantinarii

Institutul National de Sanatate Publica INSP) din Romania a actualizat lista statelor cuprinse in asa-numita zona galbena, iar toate persoanele care vin din acestea trebuie sa stea 14 zile in.

Tarile aflate in zona galbena. Trebuie sa faci carantina cand revii in Romania

Romania a actualizat lista tarilor aflate in zona galbena, pentru care cere carantina de 14 zile. Masura a intrat in vigoare incepand de astazi, 3 august. Mai multe detalii, in continuare. Lista cu tarile din zona galbena, actualizata Institutul National pentru Sanatate Publica INSP) a publicat lista actualizata a tarilor pe care Romania le considera .

Romania a actualizat lista cu tarile din zona galbena, pentru care cere carantina de 14 zile

Institutul National pentru Sanatate Publica a publicat lista actualizata a tarilor pe care Romania le considera din zona galbena. Cetatenii care vin din aceste tari trebuie sa stea in carantina timp de 14 zile la sosirea in Romania. Masura intra in vigoare de luni, 3 august, conform Digi24.

Cetatenii care intra in Romania din R. Moldova, in continuare obligati sa stea 14 zile in carantina

Autoritatile romane au actualizat lista tarilor din zona galbena, iar Republica Moldova ramane inclusa in aceasta lista. Acest fapt inseamna ca, incepand cu 3 august, cetatenii care intra in Romania din Republica Moldova vor fi in continuare obligati sa stea 14 zile in carantina.

Este oficial! Legea a fost publicata astazi. Ce romani primesc bani in plus din septembrie

Ordonanta de urgenta in ceea ce priveste cresterea alocatiilor pentru copii a fost publicata in Monitorul Oficial. Astfel, alocatiile copiilor vor creste cu 20% din luna septembrie a acestui an, urmand si alte majorari, dar care vor fi facute in etape. Este oficial! Legea a fost publicata. Ce romani primesc bani in plus incepand cu .

Este oficial. Veste proasta pentru romanii care isi petrec vacanta pe litoralul romanesc. Amenzi usturatoare pentru cei care nu respecta aceasta regula

In contextul pandemiei de COVID-19 si al nerespectarii regulilor de distantare intre oameni, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Constanta s-a reunit pentru a decide regulile care se vor impune incepand cu 1 august, pe litoral. Astfel ca, purtarea mastii in spatii deschise si aglomerate va fi obligatorie. De asemenea, membrii comitetului pentru situatii de .

Cehia include Romania pe lista rosie de luni, 3 august. Ce conditii de calatorie aduce inscrierea in randul statelor cu risc inalt de infectare

Cehia introduce Romania pe lista rosie, care reprezinta zonele cu risc inalt de infectare, incepand de luni, 3 august, anunta Ministerul Afacerilor Externe, care a precizat ca decizia autoritatilor cehe de a.

Caia si Bejan. Calatorii. Episodul 7: Este pregatita Romania pentru localizarea turismului?

In plina pandemie COVID-19, televiziunile arata zilnic imagini cu aglomeratii de oameni in vacanta, pe plaje sau terase, care par ca nu respecta nicio regula de siguranta sanitara. Cum putem totusi sa ne facem in 2020 vacanta in Romania in conditii de siguranta? in episodul 7 din Hotnews Podcasts: Caia si Bejan. Calatorii incercam sa aflam daca este Romania pregatita pentru localizarea turismului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )