Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ce face, de fapt, Andreea Esca, dupa ce s-a vindecat de COVID-19. Imagini surprinzatoare

Playtech Playtech,
Ce face, de fapt, Andreea Esca, dupa ce s-a vindecat de COVID-19. Imagini surprinzatoare

Dupa ce a fost generat un adevarat scandal mediatic la aflarea vestii ca stirista Andreea Esca a fost infectata cu COVID-19, vedeta PRO TV a iesit intr-un interviu recunoscand acest aspect. Multa lume a criticat-o pentru lipsa imediata de atitudine, iar altii, conspirationistii, au demarat chiar si petitii online pentru a o demite din cadrul . continuă pe Playtech

Andreea Esca socheaza pe toata lumea! Unde a plecat in vacanta dupa episodul COVID-19

Andreea Esca a trecut prin momente grele, in urma cu aproximativ doua saptamani, cand a recunoscut ca atat ea, cat si sotul si fiul ei au fost infectati cu coronavirus. Aceasta a povestit cu lacrimi in ochi despre cosmarul prin care a trecut si cat de greu i-a fost sa afle ca sotul sau a fost dus la terapie intensiva.

Andreea Esca, noi marturii despre coronavirus: ADEVARUL pe care publicul il astepta de mult

Vedeta Pro TV Andreea Esca, devenita pacientul-simbol al Romaniei in contextul pandemiei a vorbit despre COVID-19 si cum ne-a afectat aceasta vietile. De la prima declaratie cu privire la drama din propria.

Andreea Esca: La o boala care sa schimbe mersul lumii in cateva luni si careia sa nu-i dam de cap, cu toata stiinta anului 2020, nu m-as fi gandit

Vedeta PROTV Andreea Esca 47 de ani) a vorbit, intr-un editorial pentru AList Magazine, despre pandemia de COVID-19.

Ce face acum Mirela Vaida, dupa suspendarea emisiunii Acces Direct

Mirela Vaida se bucura de concediul nedorit de nimeni in care a intrat dupa ce emisiunea prezentata de ea la Antena 1 a fost suspendata din cauza infectiei de coronavirus. Conducerea emisiunii, dar si ceilalti angajati tin legatura cu DSP-ul. S-a aflat ce face Mirela Vaida in izolare Invitatii permanenti ai emisiunii, Vulita si Viorel, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )