Libnet.ro
UNICEF

19:00

Femeie decedata, lasata in apartament din cauza covid. Ce fac autoritatile din Romania

Playtech Playtech,
Femeie decedata, lasata in apartament din cauza covid. Ce fac autoritatile din Romania

Un caz socant in Capitala. O femeie decedata a fost lasata in apartament de teama COVID-19. Ce fac autoritatile in cazul unei femei decedate, lasata in apartament din cauza coronavirusului Dupa ce a decedat din cauza COVID-19, o femeie din Bucuresti a fost lasata in apartament. Fiica acesteia cere cu disperare ajutor. Din cauza birocratiei . continuă pe Playtech

Femeie decedata, lasata in apartament de teama COVID-19. Fiica femeii, strigat disperat de ajutor

Situatie incredibila in Capitala. O femeie care a murit, luni dimineata, se afla in continuare de ore bune in apartamentul sau din Bucuresti pentru ca toate institutiile statului refuza sa se implice de teama COVID-19, dar si din cauza birocratiei. DSP si Medicina Legala paseaza responsabilitatea de la una la cealalta.

Tara care a inregistrat acum primul deces din cauza COVID-19. Cum s-a ferit de virus tara cu 96 de milioane de locuitori

Pare greu de crezut, dar Vietnamul are o singura victima a infectiei de coronavirus, desi tara are o populatie de 96 de milioane de locuitori. Deciziile luate de autoritatile vietnameze au tinut populatia departe de pericolul pe care il reprezinta virusul COVID-19. Primul deces cauzat de coronavirus in Vietnam Vietnamul a confirmat insa vineri ca .

Cine era Herman Cain, politicianul american care a murit din cauza COVID-19

Herman Cain, unul dintre liderii politici marcanti din SUA a murit la varsta de 74 de ani dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus. Herman Cain, unul dintre fostii candidati la Casa Alba si un cunoscut.

Statul australian Victoria a declarat stare de dezastru si a impus interdictii de circulatie in Melbourne, din cauza Covid-19

Statul Victoria, al doilea cel mai populat din Australia, a declarat duminica stare de dezastru si a impus o intedictie de circulatie pe timp de noapte in capitala Melbourne, in cadrul celor mai stricte restrictii adoptate pana in prezent pentru a tine sub control raspandirea Covid-19, transmite Reuters.

Dr. Mihai Ardeleanu n-a crezut in virus, dar era sa moara din cauza lui: Aveam o gandire greoaie si...

Medicul sucevean Mihai Ardeleanu a fost la un pas de moarte din cauza COVID-19. Ma simteam tot mai slabit si mai febril si aveam o gandire greoaie, inceata. Sotia mea incepuse sa faca febra. Luam paracetamol si vitamina C, a spus el.

BURSELE LUMII Pietele europene scad din cauza rezultatelor companiilor

Bursele din Europa au urmat un curs negativ ieri, ca urmare a rezultatelor financiare dezamagitoare anuntate de companiile din regiune, dar si din cauza sporirii numarului de imbolnaviri de Covid-19 in lume.

Boala care ucide din cauza rusinii. Este a doua cauza de mortalitate in Romania. Ce puteti face acasa

Boala care ucide din cauza rusinii. Cancerul de colon si rect ucide din ce in ce mai multi romani anual. Specialistii spun ca numerosi oameni isi pierd viata pentru ca le este rusine sa mearga la medic. Iata ce puteti face acasa pentru a depista boala.

Polonia amendeaza Gazprom cu 57 de milioane de dolari din cauza proiectului Nord Stream 2

Autoritatea de Concurenta din Polonia UOKiK) a anuntat astazi ca a amendat grupul rus Gazprom cu 213 milioane zloti 57 milioane de dolari) din cauza lipsei de cooperare privind lucrarile la proiectul Nord Stream 2.

Polonia amendeaza Gazprom cu 57 de milioane de dolari din cauza proiectului Nord Stream 2

Autoritatea de Concurenta din Polonia UOKiK) a anuntat azi ca a amendat grupul rus Gazprom cu 213 milioane zloti 57 milioane de dolari) din cauza lipsei de cooperare privind lucrarile la proiectul Nord Stream 2, conform Reuters.

Refacerea sectiei de boli infectioase de la Spitalul Militar ROL 2 s-a impus in principal din cauza conditiilor meteorologice. Comandantul Simona Ionescu, apel la respectarea regulilor

Col. dr. Simona Ionescu, comandantul Spitalului Militar ROL 2, a subliniat ca refacerea sectiei de boli infectioase s-a impus in aceasta perioada in principal din cauza conditiilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )