Libnet.ro
UNICEF

16:15

Imunitatea la coronavirus, sub semnul intrebarii: cat dureaza, de fapt, dupa ce te-ai vindecat

Playtech Playtech,
Imunitatea la coronavirus, sub semnul intrebarii: cat dureaza, de fapt, dupa ce te-ai vindecat

In timp ce unele state cocheteaza cu introducerea unui pasaport de imunitate, incep sa apara tot mai multe dovezi ca respectiva imunitate dupa ce te-ai vindecat de infectia cu Covid-19 e. continuă pe Playtech

Deschiderea teraselor si plajelor din Romania, sub semnul intrebarii: care sunt noile date vehiculate pentru relaxare

Inca din primele saptamani ale pandemiei de coronavirus in Romania, autoritatile de la Bucuresti auoferit informatii contradictorii si au evitat la maxim promisiuni clare legate de ziua.

Majorarea pensiilor, sub semnul intrebarii: consecintele dezastruoase asupra economiei, explicate de Citu

In teorie, o lege adoptata in Parlamentul Romaniei confirma faptul ca pensionarii vor avea parte de o crestere semnificativa a veniturilor in aceasta toamna. Realitatea nu este insa.

Imunitatea la noul coronavirus ar putea dura doar sase luni - studiu

Imunitatea la noul coronavirus SARS-CoV-2 ar putea dura doar sase luni, arata un studiu realizat de Universitatea din Amsterdam, care pune sub semnul intrebarii utilitatea introducerii asa-numitelor pasapoarte de imunitate. De fapt, nu exista motive pentru a afirma cu certitudine ca o persoana care a avut deja Covid-19 nu poate fi reinfectata, noteaza Euronews, citat de Rador.

Olimpiada va sta sub semnul coronavirusului

Organizatorii japonezi se vor confrunta cu probleme serioase daca pandemia de coronavirus nu va fi eradicata pana anul viitor, avertizeaza John Coates, presedintele Comisiei de coordonare a Comitetului International Olimpic CIO).

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )