Libnet.ro
UNICEF

15:15

inca 4 jucatori din play-off au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus! Trebuiau sa joace azi un meci decisiv pentru titlul din Liga 1!

Playtech Playtech,
inca 4 jucatori din play-off au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus! Trebuiau sa joace azi un meci decisiv pentru titlul din Liga 1!

Pandemia de coronavirus continua sa afecteze finalul acestui sezon de Liga 1. Partida dintre Astra Giurgiu si CSU Craiova a fost amanata pentru a treia oara! De aceasta data, patru jucatori ai giurgiuvenilor au fost testati pozitiv cu COVID-19. Este vorba despre David Lazar 28 de ani), Constantin Dima 21 de ani), David Bruno 28 . continuă pe Playtech

FRF: inca un arbitru a fost depistat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2

Federatia Romana de Fotbal anunta ca a fost depistat pozitiv cel de-al cincilea arbitru in urma testarilor efectuate in ultimele zile.

MAE anunta ca inca un angajat al ministerului a fost testat pozitiv cu COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca inca un angajat al institutiei a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. Este vorba despre o persoana care lucreaza in cadrul Centralei.

CORONAVIRUS |Salko Bukvarevic, ministru bosniac a murit, dupa ce a fost testat pozitiv

Salko Bukvarevic, ministru bosniac pentru problemele veteranilor, a murit miercuri, 29 iulie, dupa ce a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. Un ministru bosniac s-a stins din viata, dupa ce s-a.

Ce trebuie sa faci daca ai fost testat pozitiv pentru COVID-19. Pasii pe care trebuie sa ii urmezi

Medici de la renumite spitale din Bucuresti au explicat pentru populatie ce trebuie sa faca daca au fost testati pozitiv cu coronavirus, in contextul in care tot mai multi romani merg sa se testeze la cerere, din diverse motive. Ce sa faci daca ai fost testat pozitiv pentru coronavirus. Pasii care trebuie sa ii urmezi .

Simona Halep a ales corect! O jucatoare a izbucnit in lacrimi dupa ce a fost testata pozitiv cu COVID-19 la Palermo! Cum s-a terminat totul

Scene dramatice la Palermo, inaintea primului turneu WTA de la reluarea sezonului. Regulile sanitare sunt extrem de stricte in plina pandemie de coronavirus. Rosalie van der Hoek, jucatoare care evolueaza in proba de dublu, a trait momente cumplite in Sicilia. Olandeza a izbucnit in lacrimi in momentul in care a fost scoasa din hotel pentru .

Primul caine testat pozitiv la noul coronavirus in Statele Unite a fost eutanasiat

Primul caine care a fost testat pozitiv la coronavirus in Statele Unite a murit, anunta National Geographic, care precizeaza ca acesta a prezentat simptome asemanatoare cu cele dezvoltate de oameni, potrivit AFP.

Radiografia unei crime oribile. Metoda ingenioasa prin care au fost depistati ucigasii unui oradean

Un cadavru neidentificat, desfigurat de apa in care a zacut vreme de mai bine de o luna, a fost gasit legat cu mainile la spate si cu un calus in gura intr-un baraj de la marginea municipiului Oradea. Cine e si cine l-a ucis? Ca sa dezlege misterul, anchetatorii au recurs la o metoda care nu mai fusese utilizata vreodata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )