Libnet.ro
UNICEF

14:46

Ce se intampla cu circulatia pe timp de noapte. Ludovic Orban a facut anuntul chiar azi

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu circulatia pe timp de noapte. Ludovic Orban a facut anuntul chiar azi

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, la Arad, ca este in evaluare o eventuala decizie privind restrictionarea circulatiei pe timp de noapte, din cauza pandemiei de COVID-19. Ludovici Orban, anunt ingrijorator: libera circulatie pe timp de noapte ar putea fi restrictionata Ludovic Orban s-a aflat la Arad, sambata, unde a declarat ca se evalueaza posibilitatea . continuă pe Playtech

Ludovic Orban a facut anuntul momentului despre pensii. Cand vor creste, de fapt

Ludovic Orban a facut anuntul momentului despre pensii si a spus cand vor creste, de fapt, indemnizatiile pensionarilor. Ludovic Orban a anuntat, sambata, ca pensiile pot creste doar prin dezvoltare economica, pentru ca se platesc din contributiile de asigurari sociale ale persoanelor care muncesc. Ludovic Orban dezamageste toti pensionarii. Ce anunt a facut despre pensii .

Ludovic Orban a facut schimbari in echipa guvernamentala. Secretar de stat, eliberat din functie

Premierul Ludovic Orban a facut vineri schimbari in echipa guvernamentala. Mai exact, Nicolae Ivaschescu, de la PMP, a fost eliberat din functia de secretar de stat in Ministerul Muncii si Protectiei Sociale. Ivaschescu a fost numit la Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor.

Ludovic Orban anunta noi restrictii: Circulatia pe timpul noptii ar putea fi restrictionata

Premierul Ludovic Orban a anuntat, astazi, ca Guvernul ar putea impune noi restrictii, printre care se numara si restrictionarea circulatiei, in anumite orase, pe timpul noptii.

Ludovic Orban, anunt ingrijorator. Libera circulatie pe timp de noapte ar putea fi restrictionata

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, la Arad,ca se evalueaza posibilitatea unei decizii privind restrictionarea liberei circulatii pe timp de noapte, in conditiile in care tot mai multe localitati au depasit pragul de 3 cazuri de coronavirus la mia de locuitori, inclusiv Capitala.

Ludovic Orban: Evaluam o eventuala decizie privind restrictionarea liberei circulatii pe timp de noapte (VIDEO)

Sambata, premierul Ludovic Orban a declarat ca este in evaluare o decizie privind restrictionarea liberei circulatii pe timp de noapte, din cauza pandemiei generate de COVID-19. Grupul de Comunicare.

Orban, despre anuntul Patriarhie privind pelerinajul de Sfantul Dumitru: Apreciez dorinta de a respecta regulile de protectie sanitara

Premierul Ludovic Orban a declarat intrebat despre regulile anuntate de Patriarhia Romana privind pelerinajul de Sfantul Dumitru ca apreciaza faptul ca exista dorinta de a respecta regulile. Seful Executivului a mai spus ca specialistii vor formula un punct de vedere si acesta va fi prezentat public, precizand ca spera sa se ajunga la o forma de acord.

Se inchide Bucurestiul?! Ce a spus Ludovic Orban despre acest scenariu

In ultima perioada se tot ehiculeaza ideea de carantinare totala a Capitalei. Incidenta infectarilor, depasind cifra de 3 la mia de locuitori, a determinat autoritatile sa treaca scolile in scenariul Rosu. in acelasi timp au fost inchise, din nou, restaurantele si tot ceea ce tine de teatru si cinematografe. Se inchide Bucurestiul sau nu Decizia .

Ce salariu are Ludovic Orban, premierul Romaniei. incaseaza triplu fata de acum 2 ani

Apare zi de zi la TV si Guvernul condus de el este cel care gestioneaza pandemia in Romania. Dar multi se intreaba acum ce salariu are Ludovic Orban, premierul Romaniei. Ei bine, va spunem ca in 2020 incaseaza triplu fata de acum 2 ani. Ce salariu are Ludovic Orban, premierul Romaniei in anul 2018, actualul .

Dan Barna il ataca violent pe Ludovic Orban: Atat de disperat esti?

Marti, fostul ministru al Justitiei Florin Iordache, a fost numit presedintele Consiliului Legislativ. El a obtinut mai multe voturi decat fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, sustinut de liberali, si decat candidatul propus de USR, Ionut Duli Mazalu. Atacul lui Dan Barna la adresa premierului Ludovic Orban Premierul Ludovic Orban a fost atacat dur .

Ludovic Orban a luat decizia momentului. L-a demis chiar in aceasta dimineata

Asa cum relatam inca de ieri, in sedinta de Guvern din aceasta dmineata s-a decis demiterea Prefectului. Ludovic Orban a anuntat demiterea Prefectului Gheorghe Cojanu. in locul acestuia va fi numit, mai mult ca sigur, Traian Berbeceanu in functia de Prefect. Ludovic Orban a luat decizia momentului Ultimele reactii lipsite de consistenta ale actualului Prefect .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2678 seconds )