Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, prima declaratie oficiala dupa ce i s-a cerut demisia. Ce le-a transmis romanilor: Voi anunta public

Playtech Playtech,
Ludovic Orban, prima declaratie oficiala dupa ce i s-a cerut demisia. Ce le-a transmis romanilor: Voi anunta public

In urma cu putin timp, Ludovic Orban s-a vaccinat anti-Covid-19, alaturi de presedintele Senatului, Anca Dragu. Cei doi s-au prezentat impreuna la Centrul de vaccinare de la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila, fiindu-le administrat serul in acelasi timp. Imediat dupa vaccinare, presedintele Camerei Deputatilor a sustinut o declaratie de presa cu . continuă pe Playtech

Rares Bogdan pune tunurile pe Ludovic Orban: Regret ca nu i-am cerut demisia dupa europarlamentare. Se crede lupul alpha. A dus la pierderea alegerilor

Prim-vicepresedintele Rares Bogdan a lansat duminica, intr-un interviu la AlephNews, o serie de critici la adresa presedintelui PNL Ludovic Orban, pe care il acuza ca ar fi trebuit sa-si dea demisia din functia de presedinte al partidului. Ludovic Orban se crede un fel de lupul alpha. Nu a consultat partidul cand a fost vorba de ministri. A venit cu o lista, a mai adaugat acesta.

VIDEO Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce Rares Bogdan si Robert Sighiartau i-au cerut demisia: Presedintele PNL e ales la congres. Pana la congresul din acest an, eu sunt presedintele PNL

Liderul PNL, Ludovic Orban, a avut marti prima reactie publica legata de conflictul din partid, dupa ce Rares Bogdan si Robert Sighiartau i-au cerut demisia. Orban a spus ca presedintele PNL este ales la congresul partidului, iar pana la congresul din acest an, el este presedintele PNL. Liderul PNL a mai afirmat ca el discuta problemele din partid cu colegii sai in forurile statutare, nu in spatiul public.

Conflictul din PNL. Gheorghe Falca: Nu e nevoie ca Ludovic Orban sa-si dea demisia acum, vom avea congres la toamna Trebuie tratat ca un om politic responsabil

Ludovic Orban trebuie tratat ca un om politic responsabil, a declarat marti, la RFI, vicepresedintele PNL Gheorghe Falca. Reactia sa vine dupa ce prim-vicepresedintele formatiunii Rares Bogdan si secretarul general Robert Sighiartau au cerut demisia liderului partidului.

Mircea Badea, avertisment dur pentru Ludovic Orban: I s-a mai intamplat o data

Mircea Badea intervine in scandalul PNL, unde Rares Bogdan il ataca dur pe Ludovic Orban, cerandu-i inclusiv demisia. Acesta l-a acuzat pe liderul PNL ca a dus partidul la pierzanie si i-a cerut oficial demisia. Pe de alta marte, prezentatorul Mircea Badea ii reaminteste lui Ludovic Orban un moment similar din 2016, avand ca rezultat un .

Gheorghe Falca, despre demisia lui Ludovic Orban: Nu este nevoie sa faca astazi un astfel de gest. Trebuie sa fie tratat ca un om politic responsabil

Vicepresedintele PNL Gheorghe Falca spune ca Ludovic Orban nu ar trebui sa demisioneze de la conducerea partidului, asa cum i-a cerut Rares Bogdan. Discutiile pe marginea acestui subiect vor fi purtate in.

isi va da Ludovic Orban demisia? Raspuns pentru contestatarii sai

Seful Camerei Deputatilor, Ludovic Orban, a fost intrebat, marti, daca isi va da demisia, asa cum i-a fost cerut de catre unii din colegii de partid.

Umilinta totala pentru Ludovic Orban, din partea lui Rares Bogdan: I s-a umflat capul si a pierdut ca papagalul

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, rupe tacerea cu privire la relatiile pe care le are cu fostul premier. Acesta il acuza ca, dupa experienta la Palatul Victoria, Orban s-a schimbat foarte mult, esuand pe mai multe planuri, inclusiv cu privire la conducerea partidului PNL. Ludovic Orban a dus partidul la pierderea alegerilor Invitat la emisiunea Interviurile .

Nicusor Dan ii ia apararea lui Ludovic Orban in contextul scandalului din PNL: Orban are trei mari merite

Primarul general al Capitalei Nicusor Dan a comentat luni seara situatia din PNL unde mai multi lideri cer demisia lui Ludovic Orban de la sefia partidului. Nicusor Dan a precizat ca are un mare respect pentru calitatile de om politic ale lui Orban si a precizat ca liderul PNL are trei mari merite.

Presedintii Senatului si Camerei Deputatilor, Anca Dragu si Ludovic Orban, au primit vaccinul anti-COVID-19 (VIDEO)

Presedintii Senatului si Camerei Deputatilor, Anca Dragu si Ludovic Orban, au fost vaccinati marti dimineata anti-COVID-19 la Spitalul Militar din Capitala. Anca Dragu si Ludovic Orban, vaccinati.

Gheorghe Falca: Ludovic Orban trebuie sa ramana un om respectat Nu ne-am atins obiectivul electoral in campanie s-au luat masuri dure care ne-au costat, dar am salvat oameni (VIDEO)

Gheorghe Falca, vicepresedinte PNL, a declarat marti, pentru B1 TV, ca Ludovic Orban trebuie sa ramana un om respectat deoarece, sub conducerea lui, partidul a reusit sa darame Guvernul Dancila si sa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )