Libnet.ro
UNICEF

18:45

Mihai Morar, mesaj manifest pentru milioane de romani. Ce a spus despre vaccinare

Playtech Playtech,
Mihai Morar, mesaj manifest pentru milioane de romani. Ce a spus despre vaccinare

In plina campanie de promovare a vaccinului anti-COVID-19 sunt inca multi romani care nu au incredere in ser si care sustin ca vor refuza administrarea acestuia. Pe de alta parte, unele dintre vocile societatii, in speta persoanele publice, se arata deschise in a-l face. Printre ele, si Mihai Morar. Prezentatorul a venit cu un punct . continuă pe Playtech

Rafila, anunt clar pentru milioane de romani. Vestea de ultim moment despre mastile de protectie

Odata cu inceperea campaniei de vaccinare anti-covid multa lume a inceput sa spere ca vom scapa de masca de protectie. Din nefericire aceasta situatie de fapt nu va trece atat de repede, precum s-a crezut. Reprezentatul OMS, profesorul Alexandru Rafila, este unul din cei care nu crede ca vom scapa repede de purtatul mastii. Maca .

Mihai Morar a decis daca se vaccineaza! Dr. Mihail Pautov: Te iubesc asa cum esti, chiar daca nu...

Mihai Morar a anuntat, pe o retea sociala, ca a decis sa se vaccineze impotriva coronavirusului. Da, ma vaccinez!. Pentru ca umanitatea nu poate evolua decat atunci cand oamenii au incredere in oameni.

Horoscopul runelor 18-24 ianuarie 2021. Mihai Voropchievici, vesti geniale pentru Berbeci si Gemeni

Mihai Voropchievici aduce si de aceasta data adevarul runelor pentru zodii, la emisiuna Adevaruri Ascunse, de la Antena 3. Afla si tu horoscopul runelor pentru saptamana 18-24 ianuarie 2021. Horoscop rune 18-24 ianuarie 2021 pentru fiecare zodie Berbec Berbecii au parte de o saptamana cu posibilitati de a primi cadouri, oferte, bonificatii. Numai lucruri placute.

Anul scolar 2021. Elevii, obligati sa se vaccineze. Anuntul pentru milioane de parinti

Anuntul care a ingrijorat pe toata lumea, in special pe parinti! Medicii de familie atrag atentia asupra unui subiect sensibil vaccinarea. Ce declaratii a facut coordonatorul Grupului de Vaccinologie din cadrul SNMF? An scolar 2021: vaccinul pe care elevii ar trebui sa-l faca inainte de redeschiderea scolilor Medicii de familie din Romania atrag atentia .

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )