Libnet.ro
UNICEF

21:30

Noi detalii despre vaccinul pentru Covid-19: in ce tara va fi disponibil la inceput

Playtech Playtech,
Noi detalii despre vaccinul pentru Covid-19: in ce tara va fi disponibil la inceput

Se lucreaza la un vaccin impotriva noului coronavirus in multe colturi ale mapamondului, se pare insa ca nu va ajunge la toata lumea in acelasi timp. in cazul in care declaratiile din. continuă pe Playtech

Dan Lazarescu, gasit fara suflare de fiica sa: Noi detalii despre o tragedie uriasa

Traim intr-o lume in care stresul si presiunea vietii cotidiene fac tot mai multe victime. La 30 martie, se stingea Martin Tudor, fostul portar al Stelei, la doar 43 de ani, din cauza unui infarct. Acum, lumea fotbalului romanesc a fost lovita de o tragedie identica!.

Sotia lui Viorel Catarama, medicul Adina Alberts, detalii despre starea de sanatate a afaceristului. Va fi testat pentru COVID-19

Medicul Adina Alberts, sotia lui Viorel Catarama, avenit cu detalii despre starea de sanatate a omul de afacericare s-a expus voluntar pericolului de infectarea cu COVID-19. Joi,Albertsa.

Ambasadorul UE ofera detalii despre o noua asistenta macrofinanciara pentru Republica Moldova

Uniunea Europeana a identificat si reorientat peste 87 de milioane de euro pentru necesitatile imediate ale Republicii Moldova si gestionarea consecintelor COVID-19. Pe langa aceasta, UE va acorda o noua asistenta macrofinanciara de urgenta in valoare de o suta de milioane de euro, aditional la celelalte 70 de milioane de euro din cadrul asistentei macrofinanciare agreate in noiembrie 2017, bani care mai pot fi valorificati in anumite conditii.

Primele detalii despre iPhone 12 au ajuns online: de ce ar putea fi mai bun decat viitorul Galaxy S

Cu doar cateva luni ramase pana la lansarea noii generatii de terminale Apple, numarul zvonurilor referitoare la iPhone 12 a explodat. O serie de proiecte CAD cu schemele pentru iPhone 12 au.

Klaus Iohannis, noi declaratii despre reluarea sportului in Romania

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti, despre prima faza a relaxarii in Romania, una care va cuprinde si reluarea antrenamentelor pentru sportivii de performanta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1941 seconds )