Libnet.ro
UNICEF

01:05

Virgil Musta rupe tacerea despre haosul din spitale: Pacientul sta in Salvare asteptand sa primeasca de undeva oxigen

Playtech Playtech,
Virgil Musta rupe tacerea despre haosul din spitale: Pacientul sta in Salvare asteptand sa primeasca de undeva oxigen

Medicul Virgil Musta de la Spitalul Victor Babes, din Timisoara se declara aproape invins de lupta cu noul coronavirus, dupa ce spitalele au ajuns la capacitate maxima. Lipsa paturilor din spitale si imposibilitatea medicilor de a le oferi pacientilor oxigenul necesar pentru a-i salva marcheaza profund vietile tuturor. Pacientii in stare grava, trimisi acasa sa . continuă pe Playtech

Acuzatii dure la adresa lui George Buhnici. Fostul lui angajat rupe tacerea despre bani si umilinte

Un fost angajat vine cu critici si acuzatii dure la adresa lui Buhnici! Ce spune colaboratorul celebrului vlogger despre cum se purta barbatul? Cuvintele grele ale acestuia au trezit un nou scandal. Scandal in lumea vlogging-ului. Acuzatii dure la adresa lui Buhnici. Marturiile fostului angajat George Buhnici, atacat dur de un fost colaborator. Un scandal .

Virgil Musta, despre problemele cu care se confrunta medicii: Sunt traume psihice care vor ramane in mintea medicilor!

Medicul Virgil Musta, seful Sectiei Infectioasede la Spitalul Victor Babes din Timisoara, a declarat, intr-un interviu,problemele cu care se confrunta medicii in timpul pandemiei si cat.

Adevarul despre sistemul imunitar in plina pandemie. Medicul Adina Alberts rupe tacerea

Medicul Adina Alberts si-a sfatuit prietenii de pe Facebook cum sa se protejeze in aceasta perioada de pandemie, prin intarirea sistemului imunitar. Adevarul despre sistemul imunitar in plina pandemie Astfel, potrivit specialistilor, vitaminele C si D sunt esentiale in intarirea sistemului imunitar in sezonul rece, in plina pandemie. La inceputul pandemiei in luna februarie) .

Virgil Musta, previziune infricosatoare dupa explozia cazurilor COVID-19: Ar fi bine sa blochezi totul

Medicul Virgil Musta de la Spitalul Victor Babes din Timisoara vine cu vesti triste referitoare la o posibila scadere a numarului de imbolnaviri de COVID-19. Acesta propune ca singura solutie pentru scaderea cazurilor de coronavirus un lockdown de doua, trei saptamani. in lipsa acestuia, managerul sectiei de COVID-19 insista, de asemenea, pe introducerea unor masuri .

MEDICUL VIRGIL MUSTA: Acum va trebui sa alegem intre ce putem salva si ce nu putem salva

Medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara este de parere ca pentru scaderea insemnata a numarului de cazuri de infectii cu virusul SARS CoV-2 este nevoie de un blocaj total de doua sau trei saptamani, insa acest nu este posibil din cauza industriei care a fost afectata, dar si din cauza ca suntem intr-un an electoral, transmite News. ro.

Gheorghe Piperea il acuza pe Virgil Musta ca face bani din testarile COVID-19: Pare ca e foarte profitabil sa alimentezi toata ziua panica Replica medicului: il invit la o discutie in zona COVID a spitalului (VIDEO)

Avocatul Gheorghe Piperea l-a acuzat pe medicul Virgil Musta, de la spitalul Victor Babes din Timisoara, ca face milioane de lei recoltand prin clinica Profilaxis, la care e actionar, probe pentru teste.

Medicul Virgil Musta, cu lacrimi in ochi intr-un interviu: Am pierdut speranta. Boala este imprevizibila!

Radu Tudor a prezentat in cadrul emisiunii Punctul de intalnire un interviu emotionant cu doctorul Virgil Musta, seful sectiei de Boli Infectioase a Spitalului Victor Babes din Timisoara. in interviul acordat jurnalisului Dragos Bota, celebrul medic a marturisit ca si-a pierdut speranta in lupta cu noul coronavirus, iar presiunea emotionala generata de evenimentele neplacute cu care s-a confruntat l-au afectat pana la lacrimi.

Doctorul Virgil Musta, avertisment dur: Avem nevoie de un nou blocaj total

Doar un blocaj total, la nivelul intregii tari, de 2-3 saptamani, ar putea scadea numarul mare de infectari, avertizeaza medicul Virgil Musta, de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara.

Virgil Musta: Au fost situatii in care pacientii aveau saturatii scazute, iar noi nu aveam locuri sa ii internam Daca fiecare individ s-ar proteja de maine, de maine numarul de noi infectari ar fi foarte mic (VIDEO)

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, marti, 3. 400 de cazuri noi de COVID-19 depistate la nivel national, iar dr. Virgil Musta, seful sectiei Boli Infectioase de la Spitalul Victor Babes din.

CORONAVIRUS |Virgil Musta: Riscul de a ne contamina este foarte mare, ceea ce impune ca masurile sa fie mai riguroase

Virgil Musta, madic la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, a atras atentia ca riscul de contaminare cu noul coronavirus este foarte mare, iar recomandarea este ca oamenii sa poarte.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )