Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viviana, adevarul despre relatia cu George Burcea. Cum a cucerit-o, de fapt, la Ferma. Tot ce nu s-a vazut la TV

Playtech Playtech,
Viviana, adevarul despre relatia cu George Burcea. Cum a cucerit-o, de fapt, la Ferma. Tot ce nu s-a vazut la TV

Viviana Sposub si George Burcea s-au intalnit la Ferma, s-au placut, apoi au fost adusi aproape unul de celalalt mai repede decat si-ar fi planuit, ambii fiind confirmati cu COVID-19 si stand deasupra aceluiasi acoperis. Limitarea la cei doar cativa metri in care sunt nevoiti sa locuiasca timp de 14 zile le-a dat timp sa . continuă pe Playtech

Ce i-a putut spune George Burcea Vivianei Sposub deja. Andreea Balan o sa fie furioasa

Cine ar fi crezut ca dragostea se poate lega in conditii mai putin prielnice, precum cele din Ferma? Surprinzator pentru unii, iubirea dintre George Burcea si Viviana Sposub s-a intetit odata ce au ajuns acasa. Ba chiar relatia lor avanseaza mai repede decat s-ar fi asteptat urmaritorii lor. Relatia dintre George Burcea si Viviana Sposub .

EXCLUSIV George Burcea scapa de dosar penal. Ce spune Politia Romana dupa ce l-a prins drogat la volan

E o veste mare pentru George Burcea. Se pare ca artistul a scapat de dosar penal, dupa ce a fost prins drogat la volan. Politistii au decis neinceperea urmaririi penale deoarece legea este mai permisiva in privinta consumului si este mai stricta in privinta detinerii in vederea consumului. George Burcea scapa de dosar penal insa .

Monica Odagiu rupe tacerea despre relatia cu Dan Bittman. Ce a dezvaluit artista

Monica Odagiu, actrita si, mai nou, creatoare de continut pe facebook, a decis sa vorbeasca de relatia cu Dan Bittman. Invitata recent la Mirela Vaida, actrita de 24 de ani a raspuns intrebarilor moderatoarei, pe marginea acestui subiect. Dan Bittman in atentia presei mondene Recent, Dan Bittman a iesit in public acuzand actuala guvernare de .

Richard Gere a adus in patul lui si o Printesa. Detalii nestiute despre relatia faimosului actor

Diane von Furstenberg a dus o viata destul de spectaculoasa. Creatoarea de moda s-a nascut in Belgia si a fost cunoscuta anterior sub numele de Printesa Diane von Furstenberg, iar asta pentru ca a fost casatorita cu un Print german timp de 14 ani, in ciuda originii sale umile.

Ce a aparut pe contul lui Felix Baumgartner dupac e s-a zvonit ca nu mai e cu Mihaela Radulescu. Fanii sunt si acum uimiti

Desi exista de ceva vreme zvonuri despre faptul ca Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner s-au despartit, parasutistul austriac a spus adevarul despre ceea ce se intampla, de fapt, intre cei doi. Felix Baumgartner a spus adevarul despre despartirea de Mihaela Radulescu Zvonurile conform carora Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner nu ar mai forma un cuplu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )