Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cand incepe vaccinarea populatiei, in Romania. Tot ce trebuie sa stii despre fazele de vaccinare anti-COVID

Playtech Playtech,
Cand incepe vaccinarea populatiei, in Romania. Tot ce trebuie sa stii despre fazele de vaccinare anti-COVID

Primele doze de vaccin anti-COVID au intrat la noi in tara, sambata, 26 decembrie 2020, a doua zi de Craciun. Acestea au fost distribuite la Institutul Bals si la celelalte noua spitale de boli infectioase aflate in linia intai in lupta cu noul coronavirus, din Bucuresti. Iata cand incepe vaccinarea populatiei. Cand incepe vaccinarea populatiei . continuă pe Playtech

Cand incepe vaccinarea anti-COVID-19 in Alba. Opt centre sunt pregatite pentru prima faza a procedurii

Campania de vaccinare anti-COVID19 va debuta in Alba luni, 4 ianuarie 2021, cand vor ajunge in judet primele 975 de doze de vaccin.

Belarus incepe vaccinarea populatiei cu Sputnik V

Belarus a anuntat marti lansarea campaniei de vaccinare anti-COVID-19 odata cu sosirea in tara a primului lot de vaccin rusesc Sputnik V, transmite France Presse.

Tot ce trebuie sa stii despre Revelion

Revelionul a fost prilej de sarbatoare pentru oamenii din intreaga lume. Iata cum au petrecut cei mai indragiti politicieni si oameni de afaceri.

Monica Pop pune la zid vaccinarea din Romania. Ce sustine ca ascund autoritatile, de fapt

Medicul oftalmolog a revenit cu o noua postare pe contul sau oficial de Facebook. De data aceasta, Monica Pop pune la zid vaccinarea din Romania. Aceasta sustine ca autoritatile procedeaza gresit cand vine vorba de informarea poporului despre riscurile negative ale noului vaccin anti-covid-19. Cine este Monica Pop Dar inainte de toate, hai sa aflam .

Romania, codasa Europei la vaccinarea populatiei impotriva COVID-19. Autoritatile nu au un calendar clar si nu stiu cand ar trebui incepute urmatoarele etape ale imunizarii

Informatiile statistice referitoare la campania de vaccinare publicate de Our World Data, arata faptul ca Romania se afla pe ultimele locuri cand vine vorba despre numarul persoanelor vaccinate impotriva COVID.

incepe vaccinarea personalului medical din Constanta. Cati medici si-au exprimat acordul pentru a fi imunizati

Luni, 4 ianuarie 2021, va incepe in judetul Constanta faza 1 de vaccinare anti-Covid, mai exact vaccinarea personalului medical.

Probleme cu vaccinarea in Romania. Ce descoperire au facut autoritatile abia acum

Desi imunizarea impotriva COVID-19 a inceput doar de doua zile, au si aparut probleme cu vaccinarea in Romania. Din pacate, autoritatile au facut aceasta descoperire abia acum. Vaccinare in Romania. Cu ce probleme se confrunta statul deja Duminica, 27 decembrie 2020, a inceput imunizarea personalului medical din Romania, pana acum 2. 066 de medici si asistenti .

Cand incepe administrarea vaccinului Oxford-AstraZeneca. Ce contraindicatii are

Marea Britanie va incepe administrarea vaccinului impotriva Covid-19 dezvoltat de Universitatea Oxford si AstraZeneca pe 4 ianuarie, au anuntat oficialii, iar acesta nu este recomandat persoanelor cu alergii si nici celor cu varste mai mici de 18 ani, relateaza BBC.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )