Libnet.ro
UNICEF

12:00

George Simion, mesaj categoric pentru Gigi Becali. incepe cearta: ce a transmis acum liderul AUR

Playtech Playtech,
George Simion, mesaj categoric pentru Gigi Becali. incepe cearta: ce a transmis acum liderul AUR

In inteviul eveniment de Craciun, de la Romania TV, Gigi Becali facea dezvaluiri despre relatia sa cu noul partid parlamentar, AUR. Cum era de asteptat au aparut in spatiul public si primele reactii din partea celui vizat de declaratiile lui Becali. George Simion i-a transmis acestuia ca ar trebui sa-si revizuiasca declaratiile, catalogandu-le ca si . continuă pe Playtech

Legatura surpriza dintre Gigi Becali si AUR. Ce a facut pentru George Simion si Diana Sosoaca

In urma cu cativa ani, celebrul latifundiar din Pipera, Gigi Becali, isi anunta intrarea in politica. Demersul sau de atunci crea polemici ironice la adresa sa, dar si posibile aliante, avand in vedere potentialul financiar. Din pacate, parcursul politic al milionarului a fost scurt, acesta luand decizia de a se retrage din politica. Acum, insa, .

George Simion, super-cadou de Craciun pentru romani. Alti politicieni nu ar face asta, niciodata

Copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor a anuntat ca isi respecta promisiunea facuta in 2019, atunci cand a candidat independent pentru Parlamentul European. George Simion, super-cadou de Craciun pentru romani Astfel, Simion a reamintit ca a promis atunci ca o sa isi va ceda 90% din salariu daca o sa fie ales in Legislativul de la .

Gigi Becali, inger si demon in centrul Bucurestiului. Gest fantastic dupa ce facuse o mare gafa

Perioada Sarbatorilor de Craciun este despre sa fim mai buni, iertatori, darnici si cu suflet mare. Gigi Becali, milionarul din Pipera, este cunoscut pentru darea de mana, cand vine vorba de Craciun. Chiar in ajunul Craciunului Becali a fost surprins de fotorporteri facand gesturi de caritate cu oamenii saraci. Gigi Becali cu dare de mana .

GEORGE SIMION: Voi dona 90% din salariul de parlamentar

Deputatul George Simion, copresedinte al AUR, a declarat pe Facebook ca va dona 90% din salariul de parlamentar catre o cauza civica, catre cazuri speciale.

Gigi Becali, unic in Romania. I-a batut pe toti, chiar de Craciun. Socul a fost foarte mare

Ca in fiecare an, de Craciun, televiziunile s-au batut pe audiente. Unii au programat filme de boxoffice, altii emisiuni de divertisment. Cert este ca romanii s-au uitat pe 25 decembrie la televizor. Seara, conform datelor oficiale, a aprtinut lui Gigi Becali si Romania TV. Revenirea lui Gigi Becali a ridicat audienta in seara de Craciun, .

DigiSport: Gigi Becali a pus pe masa 500.000 euro pentru al doilea transfer al iernii la FCSB

Gigi Becali si-a facut lista cu jucatori pe care vrea sa-i transfere in aceasta iarna, in tentativa de a castiga titlul in Liga 1 si de a ataca grupele unei competitii europene.

Gigi Becali: Eu nu ma vaccinez nici daca mor! Mai bine zic: Taie-mi capul!

Gigi Becali a declarat ca nu s-ar vaccina impotriva coronavirusului. Nu mai scapam de pandemia asta! Eu nu ma vaccinez nici daca mor!.

Gigi Becali: Eu nu ma vaccinez nici daca mor. Mai bine zic taie-mi capul!. O sa te oblige sa iti bagi cip! Te manipuleaza cu 5G, cu 9G!

Gigi Becali a declarat ca ii este frica sa se vaccineze impotriva COVID-19 si ca anul 2020 e inceputul sfarsitului. Mai bine zic taie-mi capul!, spune celebrul finantator, deja.

George Simion, anunt-surpriza inainte de Craciun! Niciun politician roman nu a mai facut asta!

Copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor anunta ca isi respecta promisiunea facuta in 2019, cand a candidat independent pentru Parlamentul European.

Ministrul Mediului: Programul Rabla pentru electrocasnice va incepe in ianuarie

Programul Rabla pentru electrocasnice va incepe in luna ianuarie, dupace aplicatia informaticava fi remediata, iar bugetul Administratiei Fondului pentru Mediu AFM) va fi aprobat, a precizatnoul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )