Libnet.ro
UNICEF

08:30

Gheorghe Turda rupe tacerea dupa lupta cu covid-19. De unde crede ca l-a luat, de fapt

Playtech Playtech,
Gheorghe Turda rupe tacerea dupa lupta cu covid-19. De unde crede ca l-a luat, de fapt

Gheorghe Turda a fost infectat cu noul coronavirus inainte de Craciun. in ciuda varstei, interpretul de muzica populara a scapat cu bine. De unde crede ca a luat virusul. Artistul Gheorghe Turda s-a vindecat de COVID-19, dar nu crede ca a avut. Ce actiune crede ca l-a imbolnavit Gheorghe Turda 72 de ani) s-a infectat . continuă pe Playtech

Medicul Adrian Streinu-Cercel rupe tacerea. Ce a patit dupa vaccinarea anti-Covid-19

Medicul Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, s-a vaccinat in urma cu putin timp. Acesta a povestit experienta sa in urma vaccinului, subliniind faptul ca puterea exemplului reprezinta un model prin care vom determina mai multe persoane sa faca acest pas. Cadrele emdicale au reticente cu privire la vaccinul anti-Covid-19 Medicul Adrian .

Ioana Nastase rupe tacerea. Totul despre conflictul cu Ilie Nastase si implicarea lui Nick Radoi

In scandalul dintre Ilie Nastase si Ioana Nastase apar noi informatii, de ultima ora. Scandalul, dupa primele informatii, ar fi inceput in urma unei crize de gelozie a fostului tenismen. Ulterior Ioana Nastase a luat decizia de a parasi domiciliul conjugal, dar nu inainte de a apela la 112. Ioana Nastase l-ar fi reclamat pe .

Pepe rupe tacerea despre cum si-a facut banii, de fapt: Niciodata nu mi-a fost rusine

Acum, Pepe este un artist foarte cunoscut si apreciat in Romania. El a recunoscut tot timpul faptul ca inainte sa devina celebru, a trecut si pe la munca de jos. Cum a facut Pepe primii bani. Pepe rupe tacerea despre cum a facut primii bani Pepe, un artist foarte talentat, a muncit foarte mult pentru .

Andreea Tonciu si Brigitte Pastrama, marul discordiei intre Ioana si Ilie Nastase? Sotia tenismenului rupe tacerea

O noua zi, un nou scandal in showbiz-ul romanesc. Ioana Nastase rupe tacerea si spune adevarul despre cearta uriasa pe care a avut-o cu Ilie Nastase. Andreea Tonciu si Brigitte Pastrama au fost marul discordiei intre cei doi soti?! Ioana Nastase, adevarul despre scandalul cu Ilie in urma cu doar cateva zile, in presa de .

Artistul Gheorghe Turda s-a vindecat de COVID, dar nu crede ca a avut: Ei, normal ca am iesit pozitiv. Cine vrea si cine nu vrea iese pozitiv

Invitat in emisiunea De-a viata ascunselea, la Antena 3, la doar cateva zile dupa ce a iesit din izolare, cantaretul de muzica populara Gheorghe Turda a marturisit ca nu crede in COVID, desi a contactat noul coronavirus si a trecut prin boala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )