Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce simptome a avut, de fapt, Cove dupa ce a fost testat pozitiv. Vedeta de la Pro TV, dezvaluiri in premiera

Playtech Playtech,
Ce simptome a avut, de fapt, Cove dupa ce a fost testat pozitiv. Vedeta de la Pro TV, dezvaluiri in premiera

Gabriel Coveseanu 46 de ani) a anuntat luni ca s-a infectat cu noul coronavirus. Testul a iesit pozitiv inainte de Craciun. Vedeta PRO TV se afla in izolare, la domiciliu. Noi detalii despre starea sa de sanatate. Cove, dezvaluiri despre starea sa de sanatate. Cu ce simptome s-a confruntat indragitul prezentator de la Vorbeste lumea . continuă pe Playtech

Gabriel Coveseanu (Cove), testat pozitiv pentru COVID-19. Ce simptome a avut prezentatorul TV si cum a trecut peste perioada de izolare

Gabriel Coveseanu, indragitul prezentator de la Vorbeste Lumea a fost testat pozitiv pentru COVID-19, inainte de Craciun. in prezent, Cove se afla in izolare la domiciliu, iar simptomele cu care s-a.

Episcopul greco-catolic, testat pozitiv cu noul coronavirus

Episcopul greco-catolic, Florentin Crihalmeanu, a fost depistat pozitiv cu noul virus COVID-19. Parintele a dezvoltato forma usoara a bolii, motiv pentru care nu a avut nevoie deinternare. El a fost.

Cove are COVID-19. Ce se intampla cu emisiunea Vorbeste Lumea?

Cove a anuntat ieri, in direct la Vorbeste Lumea, faptul ca a fost testat pozitiv cu COVID-19. Iata ce se intampla in urmatoarea perioada cu emisiunea pe care o prezinta alaturi de Adela Popescu la Pro TV.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )