Libnet.ro
UNICEF

19:45

Vladuta Lupau, in doliu. Cine a murit chiar dupa Craciun. Este tulburator

Playtech Playtech,
Vladuta Lupau, in doliu. Cine a murit chiar dupa Craciun. Este tulburator

Chiar in de sarbatori, indragita cantareata Vladuta Lupau a primit o lectie dura de la viata. O persoana draga ei a trecut in nefiinta. Pe pagina sa de socializare, artista a postat un mesaj tulburator. Vladuta Lupau, in doliu. Cine a murit chiar dupa Craciun Artista a fost de dreptul devastata dupa ce a primit . continuă pe Playtech

Oana Roman, mesaj subtil dupa Craciun. Pe cine a acuzat: este vorba de respect

Pe pagina sa de Instagram, Oana Roman a postat un mesaj pe tema despartirii de Marius Elisei. Fiica lui Petre Roman a spus care crede ea ca este motivul pentru care cuplurile se despart. Oana Roman, mesaj subtil dupa Craciun Chiar inaintea sarbatorilor de iarna, Oana Roman si Marius Elisei s-au despartit dupa o relatie .

Alex Bodi, din nou la inchisoare? Vestile proaste vin imediat dupa Craciun

Vesti proaste pentru fostul sot al Biancai Dragusanu. Alex Bodi ar putea ajunge din nou la inchisoare, de data aceasta chiar la inceput de 2021. Se pare ca procurorii DIICOT nu il doresc pe suspect in arest la domiciliu. Alex Bodi, din nou la inchisoare? Conform cancan. ro, fostul sot al Biancai Dragusanu ar putea ajunge .

Cum cureti casa cu bicarbonat de sodiu dupa Craciun. Secretul care ajuta enorm la curatenie

Craciunul a trecut, dar mai urmeaza un hop: Revelionul. Oaspetii sunt asteptati din nou la masa, deci corvoada gospodinelor nu s-a terminat. Urmeaza sa fie pusa in practica aceeasi serie de activitati: curatenie, gatit, curatenie, sarbatorit si iarasi curatenie. Aceasta actiune le incadreaza pe celelalte, drept urmare, oricat ar fi de grea prepararea mancarurilor, in .

Ironia destinului! A murit chiar in ziua de Craciun, cu plamanii distrusi, rapus de coronavirus

ValentinHandra, cel care a coordonat o viata Centrul Judetean de Aparatura Medicala, aflat in subordinea Directiei de Sanatate Publica Arad, a murit chiar in ziua de Craciun, rapus de coronavirus.

Gigi Becali, unic in Romania. I-a batut pe toti, chiar de Craciun. Socul a fost foarte mare

Ca in fiecare an, de Craciun, televiziunile s-au batut pe audiente. Unii au programat filme de boxoffice, altii emisiuni de divertisment. Cert este ca romanii s-au uitat pe 25 decembrie la televizor. Seara, conform datelor oficiale, a aprtinut lui Gigi Becali si Romania TV. Revenirea lui Gigi Becali a ridicat audienta in seara de Craciun, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )