Libnet.ro
UNICEF

23:30

Noi detalii din Avengers: Endgame despre revenirea Black Panther

Playtech Playtech,
Noi detalii din Avengers: Endgame despre revenirea Black Panther

Avengers: Endgame este cel mai profitabil film din istorie. Chiar daca s-a chinuit un pic sa obtina acest titlu, iar fanii au multe intrebari despre poveste, creatorii peliculei au dezvaluit. continuă pe Playtech

Noi detalii din ancheta crimelor din Caracal. Anchetatorii fac descinderi la o firma de taximetrie din oras

Politistii au descins joi dupa-amiazp la o firma de taximetrie din Caracal. Anchetatorii vor sa vada daca Gheorghe Dinca ar fi putut folosi un taxi in ziua in care Alexandra a sunat la 112. Oamenii.

Naomi Osaka, despre revenirea pe locul 1 clasamentul WTA: Este o pozitie care imi va produce dureri de cap

A primit cu mare bucurie urcarea pe locul intai in clasamentul WTA, dar apoi a rasuflat usurata atunci cand a fost devansata. Acum, Naomi Osaka este din nou pe locul intai in lume, iar acest lucru ii da batai de cap. Presiunea este foarte mare si sunt foarte multe lucruri la care sa te gandesti, a precizat nipona.

Noi detalii in cazul crimelor din Caracal! Ce a identificat scannerul performant in curtea lui Gheorghe Dinca! Cel mai negru scenariu luat in calcul de anchetatori

Cercetarile in cazul crimelor din Caracal vor continua si in cursul zilei de joidupa ce un scaner performant, pus la dispozitie de Inspectoratul de Stat in Constructii, a fost adus specialin curtea.

Avocatul familiei Luizei, noi dezvaluiri din ancheta crimelor din Caracal: Aici miroase a cimitir!

Tonel Pop a facut noi dezvaluiri cu privire la ancheta in cazul crimelor din Caracal. Avocatul familiei Luizei sustine ca miroase a cimitir in casa lui Gheorghe Dinca. Parchetul va trebui sa faca o colabor.

Noi imagini din ancheta de la Caracal. Curtea lui Gheorghe Dinca, curatata cu un excavator

UPDATE S-au reluat cercetarile la casa groazei din Caracal. Anchetatorii incearca sa curete zona pentru a decide daca vor sparge sau nu gropile de ciment, cu un exacavator. ------ Continua.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )