Libnet.ro
UNICEF

07:45

Piata de mobile, din nou in crestere: cine are de castigat din acest trend surprinzator

Playtech Playtech,
Piata de mobile, din nou in crestere: cine are de castigat din acest trend surprinzator

Dupa o pauza de cativa ani, pentru prima oara, piata de mobile este in crestere. Creatorii de smartphone-uri au motive importante de bucurie, din nou. Firma de analiza Canalys a publicat cel. continuă pe Playtech

Culita Sterp si Carmen de la Salciua, din nou impreuna. Ce spune soacra cantaretei: Doar moartea sa-i mai desparta!

Culita Sterp si Carmen de la Salciua sunt din nou impreuna. in weekend, a avut loc nunta surorii mai mici a artistului, Ileana, iar jurnalistii au fost acolo, un bun prilej pentru a o prinde pe mama miresei, dar nu a o intreba despre ea, ci despre Culita. De spune soacra cantaretei? Culita Sterp si .

Oana Radu lupta cu anxietatea si cu kilogramele in plus. E decisa sa slabeasca din nou!

Dupa ce a slabit spectaculos, Oana Radu pare ca a ajuns din nou de unde a plecat. Se lupta cu anxietatea si kilogramele in plus, dar este decisa sa slabeasca din nou! .

Cehii, jucatori importanti pe piata media din tara noastra

Oameni de afaceri din Cehia controleaza felii consistente din piata media din tara noastra, in urma unor tranzactii desfasurate in ultimul an si jumatate. Posturi de radio si televiziune Europa FM, Virgin Radio, Pro TV, Pro Cinema. ) , care au audiente importante, sunt controlate de grupuri de investitii din Cehia.

Un val de aer tropical loveste Romania. Anuntul facut de meteorologi. Ce se intampla din nou cu vremea

Meteorologii vin cu vesti bune pentru romani! Se pare ca vremea se va incalzi in urmatoarele zile, iar temperaturile pot urca pana la maxime record pentru aceasta perioada. La ce valori ne putem astepta? Vremea se va incalzi saptamana viitoare, iar valul de aer rece se pare ca va parasi treptat tara noastra. Valul de .

Meghan Markle, din nou insarcinata? Marturisiri neasteptate despre sotia Printului Harry

Meghan Markle si printul Harry au sustinut inca de la inceputul mariajului faptul ca-si doresc o familie mare cu cel putin doi copii. Daca William si Kate le-au luat-o deja de o buna perioada inainte, se zvoneste ca si ducii de Sussex s-au prins in hora si se pregatesc sa fie parinti pentru a doua .

Dan Barna, poze cu pisici in campania prezidentiala. Daca nu vor fi anticipate, PSD va capata din nou vant in panze

Candidatul Aliantei USR PLUS la Presedintia Romaniei, Dan Barna, a declarat joi, la Alba Iulia, ca PSD va capata, din nou, vant in panze daca nu vor fi alegeri anticipate si va ramane un guvern care nu ar.

Dupa aerul polar, in Europa vine o masa de aer cald. Vremea se incalzeste din nou in Romania la inceputul saptamanii viitoare

Vremea se schimba din nou pe continentul european, iar o vreme mult mai calda se intoarce in Europa de est si de centru. Aerul arctic mai ramane pana vineri in Europa de est, scrie severe-weather, iar inceputul de noiembrie va veni chiar si cu 25 de grade Celsius. in Romania, temperaturile vor atinge luni 20 de grade in partea de nord-est, dar si in sud, iar in Dobrogea mercurul din termometru va urca peste 20 de grade.

Adio, Maestre! Lumea artistica, din nou iN DOLIU. Marele ACTOR ne-a parasit pentru totdeauna (FOTO)

Lumea artistica e din nou in doliu. Actorul american John Witherspoon, cunoscut pentru rolurile interpretate in filmele Vineri Friday, Petrecere acasa House Party si Bumerangul Boomerang, a murit marti, la.

Cui a dat PRO TV 50.000 de euro. Iata cine a castigat MasterChef. E o surpriza totala

Filmarile s-au terminat de cateva zile bune, iar zvonurile despre castigatorul editiei curente de la Masterchef au aparut deja. Care a fost norocosul din cei opt ramasi in ultima etapa? Iata cine a plecat acasa cu marele premiu de 50. 000 de euro! Cine a castigat Masterchef? Filmarile au luat final, iar castigatorul deja a pus .

CURS VALUTAR. Euro creste din nou. La cat a ajuns moneda europeana

Leul s-a depreciat, joi, in raport cu euro, cursul afisat de Banca Nationala a Romaniei BNR) fiind de 4,7576 lei, in crestere cu 0,04 bani +0,01%) fata de cotatia din sedinta anterioara,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3358 seconds )