Libnet.ro
UNICEF

12:30

Schimbarea socanta din Instagram se intampla de azi: nu o sa mai recunosti influencerii

Playtech Playtech,
Schimbarea socanta din Instagram se intampla de azi: nu o sa mai recunosti influencerii

Mai multe studii au corelat activitatea pe retelele sociale cu scaderea increderii in sine, iar creatorii Instagram vor sa remedieze partial aceasta problema. in urma cu cateva luni, au. continuă pe Playtech

Ioana Basescu a disparut din viata publica, dupa scandalul Nana, iar acum nu o mai recunosti. FOTO

Ioana Basescu41 de ani) este fiica cea mare a fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu. De profesie notar, Ioana nu mai este prezenta de mult in viata politica si publica, lucru care incita, totusi, curiozitatea oamenilor. Cum arata acum? Ioana Basescu a disparut din viata publica dupa scandalul Nana Fiica cea mare a lui Traian .

Dida Dragan a trecut printr-o drama cumplita. Cum a ajuns sa arate la 71 de ani. Nu o mai recunosti

Dida Dragan a trecut in ultimii ani printr-o drama cumplita care i-a schimbat viata. Apropiatii au dezvaluit ca artista a suferit doua interventii chirurgicale si a facut tratament, dupa ce a fost diagnisticata cu o boala grava. La 71 de ani, Dida Dragan traieste in Elvetia. Dida Dragan a trecut printr-o drama cumplita Artista a .

Sindicalistii din CNAIR protesteaza azi in fata Ministerului Transporturilor

Sindicatul Drumarilor Elie Radu, care reuneste angajati din Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR), organizeaza astazi un miting de protest in fata sediului Ministerului Transporturilor, reclamand situatia salariala a angajatilor, potrivit unui comunicat, transmite Agerpres.

Un bugetar din Romania are salariul mai mare decat al lui Donald Trump. Cat primeste pe luna angajatul de lux

Aflam acum care este cel mai bine platit bugetar din Romania: directorul General al Institutului National de Cercetare-Dezvoltare in Silvicultura Marin Dracea care va incasa in acest an aproape 2 milioane.

Stirile ProTV: Peste 600.000 de locuri de munca vor disparea din Romania. Domeniile cele mai afectate

Peste 600. 000 de locuri de munca din Romania vor fi afectate de automatizare si de noile tehnologii, in urmatorii 10 ani. Asta arata un raport lansat recent.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )