Libnet.ro
UNICEF

20:17

Donald Trump a divortat de Melania? Cine a scapat porumbelul: Nu vorbim despre foste sotii

Playtech Playtech,
Donald Trump a divortat de Melania? Cine a scapat porumbelul: Nu vorbim despre foste sotii

Zvonurile cum ca Melania si Donald Trump au divortat nu au aparut de ieri, dar acum a venit in spatul public un detaliu care face diferenta dintre zvon si realitatea la care multi se asteptau. Cine a scapat porumbelul si cum au tras absolut toti concluzia ca renumitul cuplu prezidential si-a spus adio? Divort la . continuă pe Playtech

Donald Trump a divortat in secret? Ivana Trump socheaza intr-un interviu, numind-o pe Melania fosta sotie a presedintelui

Fosta sotie a presedintelui american a scapat o eticheta surprinzatoare la adresa Melaniei Trump, in innterviul exclusiv acordat pentru show-ul TV britanic Loose Women.

Donald Trump a vrut sa asasineze un presedinte. Ce s-a intamplat e halucinant

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump a recunoscut ca a vrut sa elimine un presedinte. Seful Pentagonului de la acea vreme a fost impotriva. Donald Trump a vrut sa asasineze un presedinte Marti, presedintele SUA, Donald Trump a afirmat ca, in anul 2017 a preconizat eliminarea presedintelui Bashar al-Assad, dar Jim Mattis, seful Pentagonului .

Totul despre confruntarile Donald Trump Joe Biden

Alegerile prezidentiale din Statele Unite se apropie, iar confruntarile Donald Trump Joe Biden au fost deja stabilite. Iata aici toate detaliile.

Izbucneste un nou scandal intre SUA si Iran?! Ce eroare face Donald Trump

Noi tensiuni intre Iran si Statele Unite ale Americii. Ce ii cere Teheranul lui Donald Trump si care este avertizarea reala a presedintelui Americii in acest context? Iata declaratiile oficialilor! Noi tensiuni intre Iran si SUA! Cum se prezinta situatia de acum? Conflictul dintre Iran si SUA este departe de a se stinge! Administratia din .

DONALD TRUMP: Ma inteleg mai bine cu liderii duri si rai

Presedintele american Donald Trump recunoaste, intr-o inregistrare facuta publica luni, ca se intelege mai bine cu liderii straini duri si rai, relateaza AFP.

Joseph Biden mentine avansul in preferintele de vot fata de Donald Trump

Joseph Biden, candidatul Partidului Democrat in scrutinul prezidential din Statele Unite, are un avans de 9% in preferintele de vot in raport cu presedintele Donald Trump, conform unui sondaj publicat miercuri, potrivit Mediafax. 9% dintre alegatori sunt inca nehotarati, iar voturile lor vor fi decisive pentru rezultatul alegerilor.

VIDEO Alegeri SUA 2020. Donald Trump posteaza un clip trucat pentru a insinua ca Joe Biden insulta politia. Reactia Twitter

Presedintele american Donald Trump a postat miercuri pe Twitter un videoclip trucat in care adversarul sau, democratul Joe Biden, pune pe telefon, pe o scena o piesa rap care insulta politia, relateaza AFP.

Donald Trump recunoaste ca a vrut sa-l asasineze pe Bashar al-Assad, dar nu a fost lasat de seful Pentagonului

Donald Trump a declarat, marti, ca a vrut sa ordone asasinarea presedintelui Siriei, Bashar al-Assad, in 2017, dar ca nu a fost lasat de seful de atunci al Pentagonului, generalul Jim Mattis, scrie AFP. in 2018, presedintele american nega vehement aceasta informatie.

Germania ocupa locul al treilea in topul neincrederii fata de Donald Trump Nemtii au mai mare incredere in Putin si Xi Ping

In multe tari occidentale, reputatia Statelor Unite ale Americii este mai rea decat oricand. Neincrederea fata de presedintele Donald Trump atinge cote uriase. Cetatenii germani tind sa aiba mai multa incredere in Vladimir Putin si Xi Jinping. Pe de alta parte, cancelarul Angela Merkel se bucura de o foarte buna reputatie internationala, scrie Die Welt, citat de Rador. Politico: Xi Jinping este cel mai periculos om din lume .

Operatiunea Warp Speed. Donald Trump, presedintele SUA: Vom avea un vaccin in termen de cateva saptamani

Donald Trump, presedintele SUA, sustine ca un vaccin impotriva COVID-19 ar putea fi aprobat in cateva saptamani. Presedintele SUA, despre Operatiunea Warp Speed si vaccinul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2797 seconds )