Libnet.ro
UNICEF

01:05

George Burcea se iubeste cu Viviana Sposub! Dovada clara ca formeaza un cuplu: ce au facut in public

Playtech Playtech,
George Burcea se iubeste cu Viviana Sposub! Dovada clara ca formeaza un cuplu: ce au facut in public

George Burcea si Viviana Sposub formeaza oficial un cuplu! Protagonistii primului moment emotionant si intim din Ferma 2020 si-au dat frau liber sentimentelor. Cele doua vedete nu se mai feresc de ochii lumii. George Burcea si Viviana Sposub formeaza un cuplu! Cei doi nu se mai feresc de nimeni Fanii emisiunii Ferma au fost extrem . continuă pe Playtech

Imaginile momentului la Ferma! George Burcea si Viviana Sposub, in acelasi pat

Ferma. Oraseni vs. Sateni a adus unor concurenti liniste dupa furtuna, cum ar fi in cazul lui George Burcea, in contextul divortului de Andreea Balan, dar si experiente noi, ca in situatia Vivianei Sposub. Cei doi parca si-ar trimite priviri ori ca o atractie fizica exista, sau poate doar imaginatia celor din jur joaca feste.

Ferma 2020. Viviana Sposub, sarut cu Burcea la eliminare. Ce a spus George ca va face cu ea, dupa emisiune

Scene incredibile la Ferma 2020! Viviana Sposub s-a sarutat cu George Burcea la eliminare, iar declaratiile celor doi despre acest moment sunt emotionante. Iata ce a promis actorul ca va face, dupa emisiune! Ce va face George Burcea cu Viviana Sposub, dupa emisiune Sarutul dintre Viviana Sposub si George Burcea a fost un moment neasteptat .

Ce decizie au luat sefii de la Pro TV dupa ce Viviana Sposub si George Burcea s-au indragostit la Ferma

George Burcea si Viviana Sposub s-au indragostit nebuneste pe platourile de filmare ale show-ului Ferma. Oraseni vs Sateni, telespectatorii putandu-i vedea in ipostaze tandre in ultima perioada. Cei doi.

Viviana Sposub l-a incins pe George Burcea, dar a ajuns in pat cu alt concurent de la Ferma

Viviana Sposub a agitat apele intre ea si George Burcea, apoi a aterizat in patul unui alt concurent. Asistenta de televiziune a rescris scenariul din Ferma si i-a luat prin surprindere pe toti colegii sai. Viviana Sposub i-a atras atentia lui Burcea, dar a ajuns in pat cu alt concurent Fanii emisiunii Ferma Oraseni vs.

George Burcea, reactia dupa sarutul cu Viviana Sposub: Trebuie sa ne reglam

Destainuiri surprinzatoare din Ferma! George Burcea e mai decis decat niciodata sa lupte pentru marele premiu. Ce spune cunoscutul actor dupa sarutul cu Viviana Sposub din fata tuturor si despre prima saptamana ca fermier? Burcea, reactie dupa episodul intim alaturi de Viviana Sposub Primul sarut al fermei a avut loc in urma cu multe zile, .

Ferma 2020. Prietena Andreei Balan intra in ferma! Concurenta surpriza care va da ochii cu George Burcea

Surpriza in Ferma! Celebra emisiune care a pus pe jar pe toata lumea in sezonul acesta aduce in prim-plan o noua situatie incalcita. Prietena Andreei Balan vine in competitie dupa plecarea Vivianei Sposub. Ferma 2020. Prietena Andreei Balan ii ia locul Vivianei Sposub Spiritele se astepta sa se incinga din ce in ce mai tare .

Cine este, de fapt, Paul Diaconescu de la Ferma. De ce s-a razbunat George Burcea pe el

Un nou scandal la TV! Doi concurenti de la Ferma si-au aruncat cuvinte grele de fata cu toata lumea. Cine este, de fapt, Paul Diaconescu si de ce s-a razbunat George Burcea pe el?! Paul Diaconescu si George Burcea, scandal de zile mari in urma norminalizarii pentru un nou duel, Paul Diaconescu si George Burcea .

George Burcea, dezvaluiri incendiare! Adevarul despre mariajul cu Andreea Balan. Ce s-a intamplat in 2017

George Burcea, concurent in emisiunea Ferma Oraseni versus Sateni, a facut dezvaluiri despre despartirea de Andreea Balan. Actorul a facut vorbit despre motivul despartirii, precum si de momentul care a dus la separare. George Burcea, dezvaluiri fara perdea despre casatoria cu Andreea Balan. De ce s-a ajuns aici George Burcea numai are nimic pentru Andreea .

George Burcea, mesaj clar dupa ce l-a invins pe Cezar Ouatu la Ferma

George Burcea este, fara indoiala, unul dintre cei mai indragiti concurenti din noul sezon Ferma. Ce mesaj a transmis actorul dupa ce l-a invins pe Cezar Ouatu si a castigat titlul de Fermier al saptamanii?! George Burcea, mesaj dupa ce l-a invins pe Cezar Ouatu Dupa ce Anisia Gafton a parasit definitiv Ferma, aceasta l-a .

Andreea Balan, anuntul despre logodna cu Tiberiu Argint. Lovitura pentru George Burcea

Artista Andreea Balan a dat din casa. Artista a vorbit despre logodna cu Tiberiu Argint, barbatul alaturi de care traieste o frumoasa poveste de dragoste, cu toate ca nu a semnat actele de divort cu George Burcea. Andreea Balan, anuntul despre logodna cu Tiberiu Argint Astfel, Andreea Balan a tinut sa precizeze ca este foarte .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1952 seconds )