Libnet.ro
UNICEF

17:46

Primele imagini cu Inna si Deliric impreuna. Cei doi cantareti si-au oficializat relatia

Playtech Playtech,
Primele imagini cu Inna si Deliric impreuna. Cei doi cantareti si-au oficializat relatia

Inna si Deliric formeaza cel mai nou cuplu din showbizul autothton, iar cantareata este mai fericita ca niciodata. De curand, aceasta a confirmat zvonurile cu privire la relatia ei cu artistul in varsta de 37 de ani, care este ceva mai generos cu pozele in comparatie cu noua lui iubita. Ce mai este nou in . continuă pe Playtech

Andra Volos si Bodan Mocanu de la Puterea Dragostei s-au impacat! Cum au fost surprinsi cei doi

Dupa nenumarate despartiri si impacari, Andra Volos si Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei au decis sa mai dea o sansa relatiei lor. Cei doi au fost surprinsi in ipostaze mai tandre ca niciodata! Andra Volos si Bogdan Mocanu, din nou impreuna Au renuntat la orgoliu si s-au impacat din nou! Andra Volos si Bogdan .

Noua Dacia Logan 3 la plimbare in vazul tuturor. Primele imagini de pe strada cu masina de la Mioveni

Noua Dacia Logan a fost scoasa la plimbare pe strada. Premiera viitorului model de la Mioveni ar putea avea loc inainte de sfarsitul acestui an, potrivit mai multor zvonuri si speculatii. Noua Dacia Logan 3 a fost scoasa la plimbare in vazul tuturor. Primele imagini cu noul model de la Mioveni Actualul model Dacia Logan .

Ispita Nicoleta de la Insula Iubirii a nascut. Primele imagini cu baietelul ei

Fericire mare in familia Nicoletei Dragne. Fosta ispita de la Insula Iubirii a nascut un baietel. Iata primele imagini cu bebelusul! Nicoleta de la Insula Iubirii a nascut prematur Nicoleta Dragne este in al noualea cer. Frumoasa ispita de la Insula Iubirii a nascut un baietel perfect sanatos. Desi avea doar 35 de saptamani de .

Au fost dezvaluite primele imagini din scurtmetrajul lui Almodovar cu Tilda Swinton in rol principal VIDEO

Primele imagini din scurtmetrajul The Human Voice, regizat de Pedro Almodovar, cu actrita britanica Tilda Swinton in rol principal, au fost prezentate joi, pe Twitter, de producatorul Agustin Almodovar. Distribuie pe Facebook.

De ce au murit, de fapt, cei doi copii din Iasi. Nu strugurii le-au fost fatali. S-a aflat adevarul

Tragedia din Iasi, in care doi frati de 1 an si jumatate si 3 ani au murit, nu s-a fi produs in urma consumului de struguri de catre cei mici, asa cum se credea initial, ci din cauza unei greseli fatale a mamei lor. Ce a facut, din neglijenta, femeia, aflati in randurile de mai .

Raluca si Walter Zenga, schimbare majora. Ce se intampla, de fapt, intre cei doi

Rasturnare de situatie in cuplul format din Raluca si Walter Zenga? Ce se intampla in realitate intre cei doi amorezi? Raluca si Walter Zenga, decizie noua Raluca si Walter Zenga clarifica zvonurile cum ca mariajul lor s-ar sfarsi. Cei doi se pare ca formeaza un cuplu atat de invidiat incat gurile rele i-au si divortat .

Kim Kardashia si Kanye West s-au intors din vacanta care trebuia sa le salveze casnicia. Cei doi locuiesc separat

Kim Kardashia si Kanye West s-au intors din excursia in familie din Republica Dominicana. Cu toate acestea, cei doi soti locuiesc separat. Kim s-a intors cu cei patru copii in Los Angeles, iar rapperul a ales sa.

Pixel 4a 5G si Pixel 5 apar in primele imagini, alaturi de lista de specificatii

Desi mai avem mai mult de o luna pana la lansarea noilor telefoane din gama Pixel, imagini cu acestea au aparut deja pe internet, insotite de lista de specificatii.

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )