Libnet.ro
UNICEF

01:05

Uimitor cum arata acum fiica Andreei Marin! Si-a depasit mama in frumusete

Playtech Playtech,
Uimitor cum arata acum fiica Andreei Marin! Si-a depasit mama in frumusete

FIica Andreei Marin a ajuns o adevarata dmonisoara, iar mama ei este mandra de cum a crescut Ana Violeta. in curand fiica Andreei va implini frumosa varsta de 14 ani, cu alte cuvinte este o adevarata domnisoara. Uimitor cum arata acum fiica Andreei Marin Ana Violeta, fiica Andreei Marin, este copilul fostului cuplu Stefan Banica . continuă pe Playtech

Fiica Andreei Marin, o reala domnisoara! Cum arata Violeta la 13 ani alaturi de Radu, fiul lui Stefan Banica Jr.

Andreea Marin si Stefan Banica Junior s-au casatorit in 2006, iar un an mai tarziu au devenit parintii unei fetite, Ana Violeta, care in curand va implini 14 ani. Cuplul a ajuns la divort dupa 7 ani de casnicie. Dupa multe afronturi in spatiul public, din relatia de iubire de odinioara s-a pornit un razboi, .

Copiii Andreei Marin si ai lui Stefan Banica, aparitie rara la un eveniment

Aparitie extrem de rara seara trecuta, la un eveniment desfasurat la Teatrul National din Bucuresti. Copiii Andreei Marin si ai lui Stefan Banica au participat alaturi de vedeta la Gala de decernare a Premiilor UCIN.

Cum arata acum trupa ABBA. Agnetha, Bjorn, Benny si Anni-Frid s-au reunit pentru turneul aniversar de 50 de ani

Agnetha, Bjorn, Benny si Anni-Frid au fost, fara indoiala, una dintre formatiile legendare din istoria muzicii. La cei 50 de ani de la infiintare, cei patru cantareti au decis sa se reuneasca pentru un turneu aniversar. Iata cum arata acum trupa ABBA! Cum arata acum trupa ABBA, la 50 de ani de la lansare Nu .

Cum arata acum Anca Pandrea. Primele imagini cu vaduva lui Iurie Darie, dupa izolare

Cu gandul la Iurie Darie, Anca Pandrea a trecut peste perioada dificila din izolare. El a fost virusul meu, a spus actrita in varsta de 74 de ani. Cum arata acum Anca Pandrea Este singura si are probleme de sanatate. Anca Pandrea a trecut cu greu peste perioada de izolare impusa de pandemia de coronavirus.

I-a cazut un scaun in cap, de la etajul 12. Cum arata acum fata, dupa ce a supravietuit. E un miracol!

A fost la locul nepotrivit, in secunda nepotrivita. Toate planurile unei tinere in varsta de 23 de ani au fost distruse. Anna se grabea sa ajunga la restaurantul la care urma sa se intalneasca cu iubitul ei, pentru un pranz romantic. in timp ce mergea pe trotuar, a simtit cum este izbita puternic. Ce s-a .

Lino Golden si-a tunat bolidul de 80.000 de euro. Cum arata acum masina

La finele lunii august fanii aflau ca Andra Ghinea si Lino Golden nu mai formeaza un cuplu. Motivul, gelozia tanarului Radu Carstea. Modul lui de a trece peste a fost sa scoata cateva mii de euro pentru a-si tuna bolidul. Lino Golden si-a tunat bolidul de 80. 000 de euro Lino Golden, pe numele real Radu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )